Thai Golf: PK voitti Demon in Her Head voitti Maiden SAT-TWT Open -tittelin Hua Hinissa

Patcharajutar Kongkraphan juhli ensimmäistä kruunuaan Thaimaan WPGA Tourilla saatuaan vakuuttavan viisitahtivoiton Ornnicha Konsuntheasta Bt2.5 Million SAT-TWT Open Road To World Ranking -radalla 4 Royal Hua Hinin golfkentällä Prachuab Khiri Khanissa perjantaina .

Entinen LPGA-pelaaja, myös kierrosten 1 ja 2 johtaja, ampui kolme birdietä ja yhden eaglen 11. reiällä kahta bogeyä vastaan ​​kolmannella ja 10. reiällä päättääkseen viimeisen kierroksen luvulla 69 ja 10:llä alle par-206.

Wire-to-wire-voitto toimi myös hyvänä psykologisena tehosteena PK:lle, joka joutui kestämään toisella sijalla kolme kertaa toisella kotimaisella kiertueella tänä vuonna (Watermill Golf Club and Resortissa Nakhon Nayokissa, Narai Hill Golf Resortissa ja Country Club Lopburissa ja Singha Park Khon Kaen Golf Clubissa).

”Olin hieman peloissani alussa, kun olin sijoittunut toiseksi kolmessa turnauksessa. Mutta jos antaisin sen demonin (kolmen finaalin häviämisen) päähäni, en koskaan voittaisi. Joten yritin taistella sitä siellä, sanoi 30-vuotias, jonka edellinen titteli tapahtui Grand Prix Golf Clubilla Kanchanaburissa (12 kuukautta sitten). Hän on voittanut tähän mennessä yhteensä 12 ammattitapahtumaa.

”Olen todella ylpeä itsestäni, etten koskaan luovuta. Niin kauan kuin jatkat taistelua, pääset lopulta irti. Jos se ei tapahdu tänään, se tapahtuu jonakin päivänä”, lisäsi Patcharajutar, joka voitti voittajan shekin 367,500 XNUMX Bt.

 Ero kahden etujuoksijan välillä pieneni vain kahteen laukaukseen, kun PK iski 10. reiällä, kun Ornnicha putosi 4-6. Mutta rohkea PK hyppäsi eteenpäin 15-jalkaisella kotkalla seuraavalla reiällä eikä koskaan katsonut taaksepäin.

– Siitä lähtien olin varma, että voitan. Toivon pelaavani tasaisesti tällä tavalla loppukauden ajan, hän sanoi.

Ornnicha, 25 Lopburista, kahdella birdiellä ja yhdellä bogeyllä, ei päässyt kiinni yön johtajaan, kun hän päätyi 71:een ja viiteen alle par-211:een.

– Työnsin hänet todella kokeeseen pudottamaan vain kaksi vetoa yhdessä vaiheessa. Mutta hän oli todella pelinsä huipulla, eikä antanut minulle mitään mahdollisuutta", sanoi Ornnicha, jonka toiseksi sijoittuva sijoitus Royal Hua Hin Golf Course -kentällä vastasi myös hänen parasta ammattisijoitustaan ​​hävittyään pudotuspelin Taiwanin LPGA Tourilla vuonna 2019.

”Minä ainakin osoittautuin henkisesti kovaksi jännittyneessä tilanteessa. Se on yksi myönteinen puoli, että minusta tuntuu hyvältä pelini poistuessa tästä turnauksesta. Toivon, että ensimmäinen voittoni tulee jonain päivänä”, sanoi Ornnicha, joka voitti 223,440 XNUMX Bt toiseksi.

Kultida Pramphun ampui 70:n ja yhteensä yhden alle 215:n laskeutuen yhteiseksi kolmanneksi Unyamanee Wongaroonin kanssa, joka sijoittui 71:llä.

Seuraava SAT-TWT Open, viides osa, pidetään 27.-29. heinäkuuta Lake View Resort and Golf Clubilla Prachuab Khiri Khanissa.

..............................................

Tietoja Thaimaan WPGA:sta

Thai Women's Professional Golf Association on perustettu tukemaan ja edistämään thaimaalaisten naisten golftoimintaa. Yhdistyksen tavoitteena on järjestää lähitulevaisuudessa paikallisia kiertueita maailman rankingpisteillä, jotka tasoittavat thaimaalaisten golfaajien tietä kansainväliselle areenalle. Lisäksi thaimaalaiset naisten golfaajat voivat käyttää kiertuetta kehittääkseen taitojaan yleismaailmallisen standardin mukaiseksi. Lisäksi keskitason pelaajat voivat saada Challenger-matkoilta kokemusta, joka voi auttaa tuottamaan uuden sukupolven pelaajia ja samalla kehittää golfin henkilöstöresursseja ja systemaattista golforganisaatiota paikallisesti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/