Vastasyntynyt jättiläismuurahaiskari esitelty Khao Kheow Open Zoo -eläintarhassa Sri Rachassa

Sriracha -

Khao Kheow Open Zoo toivotti äskettäin tervetulleeksi uusimman uhanalaisen jättiläismuurahaiskarjan perheeseensä.

Khao Kheow Open Zoo -eläintarhan johtaja Tewin Rattanawongsawat totesi, että Khao Kheow Open Zoo piti juuri juhlia juhlistaakseen jättiläismuurahaiskaran syntymää, joka on suurin neljästä tällä hetkellä sukupuuttoon vaarassa olevista muurahaiseläinlajeista.

Muurahaispoika syntyi 1 äidille nimeltä "Singapore" ja isälle nimeltä "San Diego". Tewinin mukaan hän ei ole vieläkään pystynyt määrittämään muurahaishirviön sukupuolta, koska se on aina kiinni emossaan.

"Muurahaiskarvanpoika kiinnittyy aina äitinsä selkään, joten emme voineet kertoa sen sukupuolta", Tewin sanoi. "Mutta kahdeksan kuukauden kuluttua se laskeutuu ja kävelee itsekseen."

Muurahaispoika on kuukauden ja kolmentoista päivän ikäinen ja hyväkuntoinen. Se on myös Khao Kheow Open Zoo -eläintarhan jättiläismuurahaiskariperheen kuudes jäsen. Eläintarhanjohtaja kutsui ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita läheisestä vuorovaikutuksesta tämän muurahaispojan kanssa, vierailemaan Khao Kheow Open Zoon Wildlife Wonderland -osastolla tämän viisipäiväisen viikonlopun aikana.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.