Paikalliset virkamiehet tarkastavat sillan Koh Changin mangrovemetsässä sen jälkeen, kun vainFans-leikkeen kerrotaan ammutun tapahtumapaikalla

Koh Chang, Trat -

Paikalliset viranomaiset ja toimittajat tarkastivat sillan Salak Kok Mangrove Forestissa Koh Changissa eilen, heinäkuun 12. päivänä, seuraten laajalti jaettua OnlyFansin aikuisille tehtyä klippiä, joka oletettavasti kuvattiin metsässä – aiheuttaen epämiellyttävän käsityksen luonnollisesta vetovoimasta.

Tarkastusta johtanut Salak Khok Local Tourism Clubin johtaja Rajan Phuthanin kertoi toimittajille, että klippiin ilmestynyt silta on noin 1 metrin leveä ja 900 metriä pitkä ja on tällä hetkellä huonokuntoinen. Monet levähdysalueet ovat myös hylättyjä, koska siellä ei ollut montaa turisteja vierailemassa useisiin vuosiin, mikä teki metsästä syrjäisen ja poissa yleisön näkyvistä.

Koh Chang Tain apulaispormestari Chanya Kittiwiriyawong totesi, että nähtävyys on remontissa ja paikallinen hallitus on jo suunnitellut pyytävänsä budjettia asianomaisilta virastoilta kunnostusta varten. Samaan aikaan sillalle asetetaan pääsykieltokyltti, joka estää vierailijoita pääsemästä tunkeutumaan, koska se voi olla vaarallista.

Yhteisön johtajat ja Salak Khokin kyläläiset osallistuivat myös vapaaehtoisesti tarkkailemaan siltaa käyttävien teini-ikäisten siveetöntä ja sopimatonta käyttäytymistä ja ilmoittamaan niistä.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.