Tiedätkö tämän Rottweilerin omistajan Pattayassa?

Pattaya, Thaimaa-

  Tiedätkö tämän rottweilerin, eläinlääkäri nimeltä "Bronko" on noin 5-vuotias ja hänellä on kyhmy lantiossa eikä häntää. Hän on pitkäkarvainen rottweiler, jolla on pitkä nenä ja normaalit rottweiler-merkit. Hän ei ole aggressiivinen ihmisiä ja muita koiria kohtaan. 

 

Heinäkuun 5. päivänä 2022 jotkut paikalliset ihmiset Sukhumvit 64 Pattaya Thailandissa kutsuivat Pattayan kaupungintaloksi ja sanoivat, että alueella oli rottweileri, joka käveli yksin eksyneen näköisenä.

Kaupungintalon eläinlääkäritiimi päätti viedä koiran Pattayan koiratarhaan Amphur Pongissa, koska kukaan alueella ei tiennyt, kuka omistaja oli. 

 

Kaikki ponnistelut Pattaya Animal Coalition ja muut vapaaehtoiset, jotka etsivät omistajaa sosiaalisessa mediassa, eivät ole johtaneet siihen, että omistajat astuivat eteenpäin ja vaativat rottweileria. Kukaan ei ole soittanut Pattaya Cityyn ja sanonut, että heiltä puuttuu rottweileri, se voidaan heittää pois tai hylätä. 

 

10 heinäkuussa Inezin säätiö meni tutkimaan tarinaa ja tarkistamaan köyhän koiran Pattayan koiratarhassa. He löysivät koiran kauhistuttavassa tilassa luultavasti punkeista ja veritulehduksesta, se ei pystynyt enää kävelemään. Inez Foundation pyysi Pattaya Cityltä lupaa viedä koira eläinlääkärin apuun ja Pattaya City suostui. Inez-säätiön vapaaehtoiset veivät koiran Animal Army Foundationin eläinklinikalle ja he päättivät hoitaa koiran toistaiseksi.  

Bronko jää Eläinarmeijan säätiön klinikalle, kunnes hän voi paremmin. Voit auttaa Animal Armya Bronkon eläinlääkärikuluilla lahjoittamalla. 

Jos sinulla on tietoa siitä, kuka on tämän rottweilerin omistaja tai jos tiedät mihin hän saattaa kuulua, voit ottaa yhteyttä Eläinten armeija. Jos kukaan omistaja ei astu eteenpäin kuukauden kuluessa, Pattaya City antaa jonkun adoptoida hänet. 

 

Ota yhteyttä

 

https://www.facebook.com/AnimalArmyTH/

 

https://www.facebook.com/Inezfoundation

 

Lahjoitukset

 

PANKKI

Eläinarmeijan säätiö

Kasikorn-pankki

ACC: 081-8-61790-9

SWIFT: KASITHBK

Pikamaksu: 0993000450078

-=-=-=-=-=-=-=

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu organisaation (järjestöjen) täydellä luvalla ja valtuutuksella (Inezin säätiö Pattayan kaupungintalon vapaaehtoinen) lueteltu PR-aineistossa ja TPN-mediassa. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/