Neljä thaimaalaista miestä ryösti ja pahoinpiteli päihtynyttä brittimatkailijaa lähellä North Pattaya Beach Roadia

Pattaya -

Brittituristi, joka löytyi vain alusvaatteista North Pattaya Beach Roadin läheltä, väitti, että neljä miestä ryöstivät ja hakkasivat häntä juotettuaan raskaasti kaksi päivää sitten tapaaman naisen kanssa.

Tapaus sattui 6. heinäkuuta puolilta päivin. Pattayan poliisiaseman virkailijat ja tulkki tapasivat 29-vuotiaan uhrin Mr. Farnien (sukunimi salattu hänen yksityisyytensä vuoksi), joka istui kävelytiellä lähellä North Pattaya Beach Roadia nyrkkeilijöissä ja näytti hämmentyneeltä ja kauhistuneelta ja edelleen. toipumassa päihteestä.

Pattaya Newsin toimittajien mukaan uhri oli pukeutunut alushousuihinsa ja sai useita mustelmia kehonsa ympärille. Hän selitti tulkin kautta valituksensa siitä, että neljä miestä ryöstivät ja polkivat hänet humalassa thaimaalaisen naisen kanssa, jonka hän tapasi kaksi päivää aiemmin. Jäi kuitenkin epäselväksi, miksi miehet hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Uhri väitti, ettei hän tehnyt miehiä loukkaamaan tai oikeuttamaan hyökkäystä.

Epäillyt veivät hänen puhelimensa, reppunsa ja rahansa ennen kuin pakeni, kun hän putosi tajuttomana. Pattaya Newsin toimittajien mukaan uhri sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan siitä, kuinka hän päätyi kävelytielle Pohjois-Pattayassa.

Mr. Farnie myönsi tunteneensa naisen vasta kaksi päivää sitten, The Pattaya News -toimittajan mukaan. Hän väitti, että hän työskenteli baarissa osoitteessa Soi Chaloem Phrakiat 25.

Uhri vietiin sitten sairaalaan Banglamungin sairaalaan. Hän teki ilmoituksen hyökkääjiään ja naista vastaan ​​tänään, 7. heinäkuuta, ja poliisi lupasi hänelle vangita epäillyt mahdollisimman pian, koska tapaus oli häpeä sille, mitä he kutsuivat erinomaiselle perheystävälliselle kuvalle Pattayasta.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.