Roskien kerääjät löytävät kranaatin kranaatin Sri Rachan kaatopaikalta

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Sriracha -

Roskankeräilijät löysivät eilen 60 mm kranaatin Sri Rachan kaatopaikalta. Raportit olivat epäselviä, toimiko se edelleen.

Pol. Kapteeni Aswin Chanto Nong Khamin poliisiasemalta vastasi ilmoitukseen kahdesta räjähdysaineesta, jotka löydettiin kaatopaikalta Sri Rachassa kello 1 20. heinäkuuta.

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Esineiden mukaan esine sattui olemaan jätteiden sekaan hylätty 60 mm kranaatinkranaatti. Kambodžalainen roska-auton kuljettaja kertoi poliiseille, että kranaatti saattoi olla sekoittunut Buengin osa-alueella sijaitsevan asuinkompleksin jätteisiin.

"Keräsin tämän roskakasan asuinkompleksista, enkä ollut täysin tietoinen siitä", työntekijä sanoi.

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Poliisi eristi kranaatin ympärillä olevan alueen, koska sen tuhoalue oli yli 25 metriä. Sitten he ottivat yhteyttä räjähteiden hävittäjäyksikköön kranaatin keräämiseksi. Oli epäselvää, oliko kranaatti vielä elossa vai ei.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.