Mies tuskin pakenee useilta haulikkolaukauksilta odottaessaan tyttöystäväänsä Pattayassa

Pattaya -

Thaimaalainen mies pakeni hädin tuskin useilta haulikkolaukauksilta odottaessaan tyttöystäväänsä autoonsa. Banglamungin poliisipäällikön mukaan syy johtui mahdollisesti henkilökohtaisesta kiistasta.

Teerapan Mulma, 34-vuotias uhri, paljasti kuolemanläheisen kokemuksensa paikalliselle medialle, että tuntematon määrä epäiltyjä ampui useita laukauksia haulikoista hänen valkoiseen Toyota Yaris -sedaniinsa, jossa hän istui aamulla 3. heinäkuuta. . Uhri selvisi ihmeen kaupalla kaikista laukauksista, kun taas hänen sedaninsa oli täynnä luodinreikiä.

Teerapanin mukaan hän ajoi Pattayan provinssin vesilaitokselle alkuillasta 3. heinäkuuta löytääkseen tyttöystävänsä, joka oli juomassa 6-7 hengen kaveriporukan kanssa aikoen tuoda hänet kotiin. Sitten hän joutui suulliseen kiistaan ​​tyttöystävänsä kanssa, koska tämä halusi jatkaa juhlia, joten hän päätti perääntyä ja palata kotiin.

Teerapan soitti tyttöystävälleen uudelleen keskiyöllä ja pyysi häntä menemään kotiin, mutta hän silti kieltäytyi. Hän kertoi myös puhuneensa joidenkin tuntemattomien miesten kanssa juhlissa puhelimessa ja joutuneensa suulliseen riitaan ennen kuin he yhtäkkiä hyökkäsivät hänen taloonsa hyökätäkseen hänen kimppuunsa. Uhri myönsi ajaneensa heidät pois veitsellä.

Samana päivänä noin kello 4 Teerapan ajoi sedanilla Pattayan maakunnan vesilaitokselle hakemaan tyttöystäväänsä. Tuntematon määrä epäiltyjä kuitenkin veti yhtäkkiä ajoneuvonsa hänen autonsa viereen, jossa hän istui, ja ampui useita laukauksia Teerapanin mukaan haulikoista häntä kohti. Teerapan sanoi olevansa erittäin onnekas, kun hän pystyi poistumaan autostaan ​​ajoissa ja juoksemaan metsään välttäen kaikkia luoteja. Epäillyt ajoivat sitten pois, kun he olivat lopettaneet.

Banglamungin poliisipäällikkö Navin Sinthurat varmisti, että uhrin sedanin luodinreiät olivat peräisin haulikoista. Hän sanoi, että tapahtuman syy voi johtua henkilökohtaisesta kiistasta. Aluksi hän tarkasteli CCTV-materiaalia vangitakseen epäillyn/epäillyt mahdollisimman pian suojellakseen uhria, joka pelkäsi edelleen epäillyn mahdollista paluuta.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.