Karaokepaikka Pattayassa, jossa väitetään tarjoavan seksipalveluita, suljettiin väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on paljastettu sosiaalisessa mediassa

KUVA: มุมข่าวพัทยา

Pattaya -

Asiakkaiden keskuudessa "Nakata" tunnetun karaokepaikan poliisi määräsi väliaikaisesti sulkemaan sen jälkeen, kun sosiaalisessa mediassa paljastettiin, että se tarjosi seksipalveluja.

Paikalliset tiedotusvälineet kävivät tarkistamassa pahamaineisen karaokepaikan, joka seisoi huoltoaseman takana Sukhumvit Rd:llä Banglamungiin saapuvassa 10. heinäkuuta kello 30, sen jälkeen, kun tapahtumapaikka paljastettiin sosiaalisessa mediassa väitetystä seksuaalipalveluiden tarjoamisesta asiakkaille aivan hotellin edessä. tapahtumapaikka.

KUVA: มุมข่าวพัทยา

Paikallisen median mukaan tapahtumapaikka tunnettiin asiakkaiden keskuudessa nimellä "Nakata", vaikka paikallinen media salasi oikean nimen. Nakata oli toiminut yli kymmenen vuotta, mutta poliisi määräsi sen väliaikaisesti sulkemaan sen jälkeen, kun sen väitetty salailu levisi sosiaalisessa mediassa.

KUVA: มุมข่าวพัทยา

10. kesäkuuta kello 30 alkaen paikalliset tiedotusvälineet raportoivat tyhjästä paikasta, jossa ei ollut tuikkivia festooneja, henkilökuntaa, asiakkaita tai mitään muuta tuttua viihdepaikan merkkiä. Paikallisen median mukaan myös muut tapahtumapaikat tämän kiistanalaisen tapahtumapaikan läheisyydessä suljettiin.

KUVA: มุมข่าวพัทยา

Tapahtumapaikan lähellä asuvat asukkaat kertoivat paikalliselle medialle nähneensä poliisipartioauton vierivän kadulle ja käskevän tapahtumapaikan ylläpitäjiä sulkemaan yrityksensä väliaikaisesti toistaiseksi. He sanoivat myös, että seksuaalipalvelujen tarjoamisesta syytetty paikka sijaitsi hälyttävän lähellä koulua, temppeliä ja Banglamungin poliisiasemaa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.