Yli 3,000 XNUMX turistia matkustaa Thaimaahan Thaimaan ja Laon välisen rajan kautta Nong Khaissa "Thailand Passin" perumisen jälkeen

Nong Khai -

Thaimaan ja Laon rajalla Nong Khaissa on tänä viikonloppuna vilkastunut, kun Laosin turistit ovat ylittäneet rajan matkustaakseen kuningaskuntaan sen jälkeen, kun Thaimaan hallitus peruutti "Thailand Pass" -rekisteröintijärjestelmän 1. heinäkuuta.

Paikalliset toimittajat raportoivat eilen, heinäkuun 2. päivänä, että joukko Laosin vierailijoita on kerääntynyt 1. Thai-Lao Friendship Bridge -sillalle sekä thaimaalaisia ​​matkailijoita, jotka tulivat enimmäkseen kiertueryhminä ja perheinä, myös saapuneet maahanmuuton tarkastuspisteessä vierailemaan Laosissa. aamu.

Nong Khain tullin tullipalveluosasto raportoi, että maahan ja sieltä lähtevien matkailijoiden määrä on lisääntynyt viime aikoina merkittävästi. Heinäkuun 1. päivänä noin 3,618 3,455 ihmistä matkusti maahan Nong Khain rajan kautta ja XNUMX XNUMX ihmistä matkusti maasta.

Maahan saapui noin 710 ulkomaisella ajokortilla varustettua ajoneuvoa ja 538 ulkomaisella ajokortilla varustettua ajoneuvoa matkusti Britanniasta. Noin 194 Thaimaan ajokortilla varustettua ajoneuvoa oli palaamassa maahan ja 230 Thaimaan ajokortilla varustettua ajoneuvoa ajoi ulos.

Tämän seurauksena yhteensä 113,174 167,712 ihmistä on matkustanut Thaimaahan Thai-Lao-ystävyyssillan kautta ja 9 2022 ihmistä on matkustanut Laosiin XNUMX. toukokuuta XNUMX jälkeen.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.