Pattayan islamilainen yhteisö kokoontuu keräämään varoja hyväntekeväisyyteen

Pattaya -

Pattayan islamilainen yhteisö kokoontui äskettäin Sak Muhammad Ali -moskeijaan keräämään varoja hyväntekeväisyyteen.

Konventtia johti imaami Haji Muhammad Sulaiman ja se pidettiin illalla 2. heinäkuuta. Se järjestettiin vuosittain Pattayalla asuville muslimeille tilaisuutena tulla seurustelemaan, osallistumaan apua tarvitseviin ihmisiin ja keräämään rahoitusta julkisiin etuihin.

Tapahtuma oli monipuolinen eri uskontojen vieraiden keskuudessa, mukaan lukien Pattayan pormestari Poramese Ngampiches ja Nongpruen piiripäällikkö Winai Inthaphithak, joten sen katsottiin onnistuneen kahden yhteisön harmonisoinnissa.

Eräässä merkittävässä lahjoituksessa Haji Muhammad Ali Khan Pathan lahjoitti 25,000 XNUMX bahtia moskeijalle yhteiskunnalle.

Pattayan islamilainen yhteisö lupasi jatkaa avun tarpeessa olevien tukemista alueella.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.