Reader Mailbag: Pattayan uutislukija jakaa hyvän tarinan paikallisesta bahtibussin kuljettajasta

Seuraava on herra John Kendallin kirjoittama lukija, joka halusi jakaa äskettäisen positiivisen kokemuksensa Pattayasta. Haluatko jakaa kanssamme lähetyksen tai tarinan? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com.

Arvoisa Baht-bussinkuljettaja

Näinä lisääntyneen rikollisuuden ja turistien tavaravarkauksien aikoina haluan välittää hyvän uutisen.

Kaksi yötä sitten matkalla kotiin noin klo 8 jätin Apple-puhelimeni Baht-bussin penkille, jolla olin ajamassa. Kun lähdin kävelemään huoneeseeni, tajusin, ettei minulla ollut puhelintani. Muutaman vuoden vanha, mutta silti muutaman sadan dollarin arvoinen, puhumattakaan kaikesta sen sisältämistä tiedoista. Taksi oli kauan poissa, enkä voinut mennä tarpeeksi nopeasti kiinni enkä tiennyt bussin numeroa.

Vartija auttoi minua soittamalla puhelinnumerooni puhelimellaan. Baht-bussin kuljettaja kuuli puhelimeni, löysi sen ja vastasi siihen. Hän kertoi vartijalle, että hän lopettaisi työt pian ja tuo sitten puhelimen minulle.

Vähän aikaa myöhemmin hän teki juuri niin. Hän kieltäytyi palkinnosta haluten vain yhteisen valokuvan. Sanoin, että kerron ihmisille, ja hän oli siitä ylpeä. En tiedä hänen nimeään, mutta hänen bussinsa numero on 129. Laitan tähän kuvan tästä kunniallisesta miehestä.

John Kendall

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/