Yhdysvaltain viranomaiset pidättivät Thaimaassa epäiltyä malesialaista laitonta villieläinten salakuljetusta

Bangkok -

Malesian kansalainen, 58, pidätettiin Bangkokissa eilen, 30. kesäkuuta, sen jälkeen, kun Amerikan yhdysvaltojen viranomaiset etsivät häntä, koska hänen kerrottiin harjoittaneen laitonta sarvikuonon sarvien ja norsunluun kauppaa maailmanlaajuisesti ennen kuin hän pakeni pidätyksestä Thaimaahan.

Keskustutkintapoliisin komentaja kenraaliluutnantti Jirapob Phuridet sekä Thaimaan poliisi ja Yhdysvaltain villieläinten suojeluviranomaiset ovat vangiksineet Boon Ching Teon hotellissa Wang Thonglangin alueella rikostuomioistuimen pidätysmääräyksen jälkeen syytteen salaliitosta villieläinten salakuljetukseen. ja rahanpesun naamiointi.

Ennen pidätystä Thaimaan pidätysjoukot saivat aiemmin tiedon Yhdysvaltain kala- ja villieläinosastolta, että Boon Ching Teo tunnettiin laittoman villieläinten suojelun "kummisetänä" ympäri maailmaa, joka salakuljetti sarvikuonon sarvia, afrikkalaisia ​​norsunluita ja muita harvinaisia. Afrikan villieläimiä.

Boon Ching Teon kerrotaan osallistuneen rahanpesuun villieläinkaupan liikkeissä ympäri maailmaa, mikä teki hänestä yhden etsityimmistä epäillyistä Yhdysvalloissa. Viimeisin tutkimus paljasti, että hän oli matkustamassa Thaimaahan työasioissa. Siksi sekä Yhdysvaltain että Thaimaan viranomaiset tutkivat yhdessä ja pidättivät epäillyn.

Aluksi Boon Ching Teo kiisti kaikki syytteet väittäen matkustaneensa Thaimaahan puhumaan kannabisöljyliiketoiminnasta. Rikostaustatarkastuksen mukaan Thaimaan poliisi pidätti hänet aiemmin vuonna 2015, koska hän salakuljetti norsunluuta asiakkaalle Thaimaassa kansallisen rajan kautta Sadaon alueella Songkhlassa.

Hän on nyt Thaimaan poliisin huostassa ja hänet siirrettäisiin jatkosyytteisiin Yhdysvaltoihin.

Kuva: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.