Sri Rachan piiripäällikkö kaksinkertaistaa turvallisuuden estääkseen auton avaimia Koh Loyn laiturilla

Sriracha -

Sri Rachan piirin päällikkö kaksinkertaisti turvatoimia estääkseen auton avaimia sen jälkeen, kun yhden kotimatkailijan auto vaurioitui väitetysti Koh Loyn pysäköintipaikkakiistan vuoksi.

Chatchai Timkrachang, Sri Rachan piirin päällikkö, kommentoi tapausta a turistin auto avattiin huonosti ja tyhjennettiin sen jälkeen kun hän oli pysäköinyt jonkun tavalliseen paikkaan 26. kesäkuuta.

Chatchain mukaan hän oli ohjannut alaisiaan tutkimaan aluetta useammin, koska uhri väitti, että lähellä oleva valvontakamera ei pystynyt tallentamaan epäiltyä. Pitkän aikavälin ratkaisua varten Chatchai paljasti, että Sri Rachan kunta aikoi rakentaa kuusikerroksisen pysäköintihallin Koh Loyn vanhan kuntosalin lähelle, jotta se voisi majoittaa kasvavan määrän turisteja.

Aluepäällikkö varoitti myös tuntemattomia kuljettajia olemaan estämättä liikennettä pysäköityessään, koska se voi johtaa ei-toivottuihin tapauksiin.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.