Naismoottoripyöräilijä kuoli törmättyään pysäköityyn lava-autoon Sattahipin alueella

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip -

33-vuotias naismoottoripyöräilijä kuoli törmättyään lava-autoon. Hänen 18-vuotias naismatkustajansa selvisi onneksi hengissä, mutta loukkaantui vakavasti.

Sattahipin poliisi vastasi kuolemaan johtaneeseen tieonnettomuuteen Sattahipin laivastotukikohdan suunnitteluosaston edessä Chonburissa keskiviikkona 29. kesäkuuta.

Uhrit olivat raporttien mukaan moottoripyörällä ajavia naisia, jotka törmäsivät pysäköidyn Toyota Vigo -lava-auton kylkeen. Ensimmäinen uhri, Somnapa Buaban, 33, menehtyi traagisesti törmäyksessä, mutta hänen 18-vuotias matkustajansa Sutatta (sukunimi salattu) selvisi ihmeen kaupalla vakavin vammoin ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Raporttien mukaan pysäköity lava-auto kuului Bunjob Klomklomille, 46. Hän oli kuulemma järkyttynyt tragediasta ja odotti tapahtumapaikalla keskustellakseen lainvalvontaviranomaisten kanssa. Hänen mukaansa hän ajoi kuorma-autonsa yli tienvarteen mennäkseen etsimään lehmää, jonka hän oli aiemmin jättänyt syömään ruohoa lähelle. Sitten hän kuuli onnettomuuden ja juoksi takaisin löytääkseen molemmat uhrit maasta.

Lehdistöaikaan mennessä uhrin ruumis vietiin sairaalaan uskonnollisiin rituaaleihin, kun Sattahipin poliisi kuulusteli kuorma-auton omistajaa.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.