Mielenterveysongelmista kärsivä mies uhkaa hypätä koulun katolta Chonburissa

Ban Bueng, Chonburi -

Mielenterveysongelmista kärsinyt mies uhkasi hypätä koulun katolta Chonburissa eilen 29. kesäkuuta, mutta Ban Buengin poliisi auttoi häntä ilman vammoja.

Tapaus tapahtui Banbung Manoon Wittayakarn -koulussa Nong Irunin osa-alueella Ban Buengissa, Chonburissa. Raporttien mukaan thaimaalainen mies (nimi ei julkistettu), jolla oli kersanttimajurin sotilasarvo, nousi salaa koulurakennuksen huipulle ja uhkasi hypätä. Miehen kerrotaan vaativan puhumista komentajansa ja tyttöystävänsä kanssa, jonka hän väitti olevan tämän koulun opettaja.

Myöhemmin miehen Chitraladan äiti (sukunimi salattu) saapui kouluun taivuttelemaan häntä laskeutumaan, mutta epäonnistui. Sitten hänen tyttöystävänsä (nimi salattu) ilmestyi ja yritti alistaa hänet laskeutumaan katolta, mutta myös epäonnistui.

Lopulta Ban Buengin poliisiaseman neuvotteluasiantuntija saapui paikalle ja onnistui rauhoittamaan miehen antamalla hänelle kaksi pulloa Sojua (korealaista viinaa), kuten pyydettiin, ennen kuin hän auttoi hänet alas katon ilman loukkaantumisia.

Raporttien mukaan miehen äiti väitti, että hänen poikansa oli mielisairas ja riiteli tyttöystävänsä kanssa koulussa, mikä mahdollisesti ajoi miehen nousemaan katolle ja uhkasi ottaa hänen henkensä. Ban Buengin poliisi sanoi, että mies palasi kotiin äitinsä kanssa ilman vammoja.

Thaimaan armeija ei reagoinut välittömästi tapaukseen.

Jos sinä tai joku tuntemasi on surullinen, masentunut, yksinäinen, tai tarvitset vain jonkun puhuvan The Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia ​​täällä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.