Kaksi väitettyä huumeiden salakuljettajaa pidätettiin sekä 6 miljoonaa metamfetamiinipilleriä Thaimaassa

Bangkok -

Huumausainevalvontalautakunta (ONCB) ilmoitti pidättäneensä kaksi väitettyä huumeiden salakuljettajaa ja takavarikoineen 6 miljoonaa metamfetamiinipilleriä ja kiistanalaisia ​​kiinteistöjä, joiden arvo on yli 21 miljoonaa bahtia.

Poliisikenraali Roy Ingkapairote, Narcotics Suppression Bureaun (NSB) apulaispoliisipäällikkö, määräsi ONCB:n poliisin suorittamaan laajennetun tutkimuksen kahdesta huumeverkostosta, jotka lopulta johtivat pidätyksiin sunnuntaina, 26. kesäkuuta.

Ensimmäisessä tapauksessa epäilty Wattana Sriwilai, 48, otettiin kiinni yhdessä 1,976,000 6 100,000 metamfetamiinitabletin kanssa, kun kerrottiin siirtämässä niitä XNUMX-pyöräiseen ajoneuvoon. Hän kertoi poliisille, että laoslainen mies, jonka nimeä ei tiedetä ja johon hän väitti ettei voinut ottaa yhteyttä, palkkasi hänet XNUMX XNUMX bahtia kuljettamaan kuorma-autoa kuljettamaan huumeita Mueang Khon Kaenin alueelta Khon Kaenista Saraburin maakuntaan. .

Toisessa tapauksessa epäilty Khueanphet Chamnanreeng, 26, pidätettiin Nakhon Ratchasimassa yhdessä 11 pussin metamfetamiinipillereitä (eli noin 3,880,000 30 10.5 tablettia), 60,000 heroiinipuikkoa, jotka painavat noin XNUMX kiloa, ja XNUMX ecstas-pilleriä. ONCB ei ole julkaissut yksityiskohtaisia ​​tietoja tämän salakuljetuksen motiiveista.

Laajentuva tutkinta suoritettaisiin huumeverkoston tunnistamiseksi ja asianosaisten pidättämiseksi lisäsyytteitä varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.