Pattayan pormestari tilaa rannikon eroosion ehkäisyprojektin Dongtan Beachillä

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramese Ngampiches tilasi henkilökohtaisesti rannikon eroosion ehkäisyprojektin Dongtan Beachille sanoen, että uusi viemärijärjestelmä korjaa tulvaongelmat pitkällä aikavälillä.

Pormestarin henkilökohtainen vierailu tapahtui eilen, 27. kesäkuuta 2022, sen jälkeen kun monet paikalliset yrittäjät ottivat yhteyttä Porameseen huolissaan siitä, että Dongtan Beach rapautui kriittisesti viimeaikaisen säälimättömän sateen vuoksi.

The Pattaya Newsin toimittajien mukaan pormestari ja joukko kaupungin insinöörejä tarkastivat rannan arvioidakseen vahingot. Tämän jälkeen pormestari määräsi henkilökuntansa kuormaajien avulla tähystämään rannalta aiemmin huuhtoutunutta hiekkaa täydentämään kuluvaa rantaa. Työ kesti noin kolme tuntia ennen valmistumista.

Poramese kertoi The Pattaya Newsin toimittajille, että rantaeroosio toistui yleensä Dongtan Beachin ympärillä peräkkäisten sateiden jälkeen, koska alueella ei ollut kunnollista viemärijärjestelmää. Hän ilmoitti tutkivansa asiaa huolellisesti laatiakseen mahdollisimman pikaisesti merkittävän suunnitelman.

Pormestari tarkasti myös alueen kävelytiet ja totesi, että useat alueet vaativat korjausta ja huoltoa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.