Isä ja hänen 4-vuotias tyttärensä jäivät loukkuun sedaniinsa törmättyäsi kuorma-autoon Sri Rachassa, syytetään sateisesta säästä

Sriracha -

  Isä ja hänen 4-vuotias tyttärensä jäivät loukkuun sedanissaan törmättyään kuorma-autoon eilen iltapäivällä 26. kesäkuuta 2022. Raporttien mukaan isä sai vakavia jalkavammoja.

Pol. Everstiluutnantti Phuwanat Phuthithuan Bowinin poliisiasemalta sai liikenneonnettomuusraportin keskipäivällä sunnuntaina 26. kesäkuuta Laem Chabang-Map Iang Rd:llä Khao Khan Songin alapiirissä, Sri Racha, Chonburi.

Raporttien mukaan Sri Rachan pelastajat olivat poistamassa valkoisen Toyota Fortuner -sedanin hylkyä vapauttaakseen kaksi uhria, mukaan lukien 33-vuotiaan isän Mr. Kirinin (lainvalvontaviranomaiset eivät pidä sukunimeä) ja hänen 4-vuotiaan tyttärensä. Herra Kirinin jalat puristettiin auton konsolia vasten, ja hänen tyttärensä jäi loukkuun etumatkustajan istuimelle.

Pelastajat kuitenkin onnistuivat onneksi vapauttamaan uhrin tyttären kolarista ilman vakavia vammoja, mutta isän saaminen ulos kesti tietojen mukaan lähes 30 minuuttia. Isä sai vakavia vammoja molempiin jalkoihin, ja hänet vietiin tyttärensä kanssa Laem Chabangin sairaalaan.

Onnettomuuteen osallistunut 38-vuotias kuorma-autonkuljettaja Surachai Khemthong kertoi Bowinin poliisille kuljettavansa hiekkaa, ja onnettomuushetkellä oli kova sade. Hän väitti, että uhrin sedan menetti hallinnan ja törmäsi kuorma-autoonsa, vaikka hän yritti jarruttaa.

Aluksi Bowin-upseerit tarkastelivat CCTV-materiaalia tien varrella ja kuulustelivat uhria, kun tämä toipui saadakseen oman puolensa tarinasta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.