Burmalaisen miehen kerrotaan puukottavan ystäväänsä sanallisen kiistan takia Pattayalla ja pyytää anteeksi poliisilta

Naklua, Banglamung -

37-vuotiaan burmalaisen miehen kerrotaan raivostuneen suullisen kiistan johdosta ystävänsä kanssa juomisen aikana ja puukotettu sitten ystäväänsä. Raporttien mukaan epäilty odotti ilmoittautumista tapahtumapaikalla ja kumartui toistuvasti maahan osoittaakseen pahoittelunsa.

Tapaus sattui kello 10 sunnuntaina 30. kesäkuuta 26. Sawang Boriboon Thammasathanin pelastajat vastasivat fyysisen hyökkäyksen kutsuun Soi Naklua 2022:ssa Banglamungin Nakluan osa-alueella Chonburissa ja ryntäsivät paikalle.

The Pattaya News -toimittajan mukaan burmalainen mies nimeltä Kyaw Thu Moe (37) odotti antautumaan poliiseille, kun hän puukotti burmalaista ystäväänsä vatsaan 20 senttimetriä pitkällä keittiöveitsellä sanariidan vuoksi.

Naapurien mukaan epäilty ja hänen ystävänsä olivat aiemmin juomassa yhdessä asunnossaan, kun räjähti kova riita, joka kehittyi puukotukseksi. Kyaw (epäilty) ei kertonut kiistan syytä, mutta kumarsi jatkuvasti poliiseja osoittaakseen pahoittelunsa, The Pattaya News -toimittajan mukaan.

Lehdistöhetkellä epäilty oli poliisin pidätyksessä odottamassa oikeudenkäyntiä, kun taas hänen ystävänsä, jonka henkilöllisyyttä salattiin, oli sairaalahoidossa Banglamungin sairaalassa. Banglamungin asukkaat kertoivat The Pattaya Newsin toimittajille, että siirtotyöläiset aiheuttivat alueella paljon haittoja, ja jotkut johtivat tämän kaltaiseen haitalliseen tapaukseen. He kehottivat myös lainvalvontaviranomaisia ​​ryhtymään toimenpiteisiin välittömästi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.