Varas väitetään varastavan moottoripyörän kirkkaassa päivänvalossa Sri Rachassa

Sriracha -

CCTV-materiaali tallensi varkaan, jonka väitetään varastavan moottoripyörän paikalliselta Sri Racha -naiselta varhain eilen aamulla, 23. kesäkuuta. Uhri väitti, että epäillyllä oli pitkä lista vastaavista rikoksista.

Paikalliset tiedotusvälineet raportoivat tarinan 44-vuotiaasta naisuhrista Thanathan Ngamthaweesta, joka valitti, että hänen musta/oranssi Honda Zoomer X varastettiin hänen talonsa edestä. Hänen mukaansa tapaus tapahtui eilen aamulla kello 6 23. kesäkuuta Sri Rachan Surasakin osa-alueella Chonburissa.

Uhrin kylässä sijaitsevan vähittäiskaupan CCTV-materiaalin mukaan epäilty näytti olevan mies, jolla oli yllään violetti lyhythihainen paita ja mustat housut. Hän oli laiha ja oli noin 170 cm pitkä. Kuvamateriaali paljasti, että epäilty livahti uhrin tiloihin ja veti moottoripyörän helposti pois. Uhri myönsi, että hän jätti unohtamatta avaimen moottoripyörään, paikallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Uhri kuitenkin kertoi tietävänsä kysyessään muilta kyläläisiltä, ​​että epäillyn nimi oli Def (oikeaa nimeä ei annettu). Uhri kertoi paikalliselle medialle, että hänellä on ollut pitkä historia rikoksista Sri Rachassa.

Lehdistön aikaan uhri keräsi todisteita, mukaan lukien CCTV-materiaalia, joka näytti selvästi epäillyn kasvot tehdäkseen ilmoituksen Sri Rachan poliisiasemalle.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.