Lämpimästi tervetuloa Thaimaan Yacht Show'lle Pattayalle sen palattuaan

Thaimaa-

  Aasian ensimmäisenä kansainvälisenä venenäyttelynä pandemian ja matkustusrajoitusten lieventymisen jälkeen 6th Thailand Yacht Show (TYS) otti lämpimästi vastaan ​​Ocean Marina Pattayassa, Thaimaassa 9.-12 paikallisten ja kansainvälisten vierailijoiden arvostavan yleisön. Bangkok ja sen ympäristö, joista monet olivat tulleet ostamaan. Heille esiteltiin erinomaiset esittelyt joistakin maailman tunnetuimmista huvivenebrändeistä sekä laaja valikoima vesiurheilulajeja ja pienempiä käsitöitä, joita täydensi vaikuttava esittely luksus- ja klassisia autoja.

 

Verventia Co., Ltd.:n järjestämä pitkään siirretyn nelipäiväisen tapahtuman uudelleen avaaminen oli tervetullut helpotus sen jälkeen, kun se oli ollut poissa veneilymaailman kalenterista lähes 3 vuotta ja valittiin Ocean Marina Pattaya ensimmäisen tapahtuman tapahtumapaikaksi. 2022-näyttelyn kahdesta suunnitellusta osasta oli strategisesti merkittävä.

"Meidän on keskityttävä Siaminlahteen ja itäiseen talouskäytävään sekä Phuketiin ja Andamaaneihin. Koska TYS Pattaya sijaitsee lähellä Kambodžaa, Vietnamia ja Kiinaa, siitä tulee lähitulevaisuudessa todella tärkeä merkitys, ja teemme yhteistyötä ETY:n toimiston kanssa auttaaksemme kehittämään infrastruktuuria, jota tarvitaan, jotta Thaimaasta tulee nopeasti kansainvälinen purjehdus- ja venesataman keskus. tulossa. Kaikki venenäyttelymme ovat todellisuudessa Aasian teollisuuden rakentamista ja uusien kuluttajien kasvattamista tämän valtavan rikkaan alueen ympäriltä, ​​jossa tuskin kukaan tietää veneilyn nautinnoista. Verventian strateginen rooli tämän toteuttamisessa on mahdollista vain hallituksilta, joiden taloudet hyötyvät eniten, sekä alan näytteilleasettajien ja erityisesti Ocean Marinan kaltaisten kumppaneiden tuella, jotka ovat tarjonneet niin upeat puitteet tapahtumalle. uusi esitys. Kiitämme heitä kaikkia siitä, että he auttoivat meitä tekemään tästä ensimmäisestä pandemian jälkeisestä huvivenenäyttelystä Aasiassa niin menestyneen, ja odotamme innolla, että seuraava on kaksi kertaa suurempi", sanoi Andy Treadwell, Verventia Co., Ltd:n toimitusjohtaja.

Hän jatkoi: ”Vuoden lopulla esitettävä TYS Phuket, jota seuraa tiiviisti Singapore Yacht Show huhtikuussa 2023, ovat keskeisiä tapahtumia veneilyn ja superjahtiteollisuuden tulevaisuuden kasvattamisessa Thaimaassa ja Aasiassa. Näytteilleasettajamme ovat olleet melko yksimielisiä sanoessaan, että he eivät malta odottaa pääsevänsä takaisin sinne ja tukevat täysin horjumattomia pyrkimyksiämme kasvattaa alaa Aasiassa. 

Purjehdus- ja veneilyssä on ollut maailmanlaajuinen buumi sen jälkeen, kun pandemia sai ihmiset ajattelemaan vapaa-aikaansa ja arvostamaan elämää avomerellä, ja Verventialla on kaksi uutta suurta strategista kumppania auttamaan heitä kasvun ylläpitämisessä. ”Olemme iloisia mahdollisuudesta tukea maailmanlaajuista huviveneteollisuutta ja uskomme, että uusi suhteemme Verventian kanssa tarjoaa erinomaisen ponnahduslaudan huvivenekuljetusliiketoimintaan seuraavien vuosien aikana. Odotamme innolla tapaamistamme kaikkiin TYS Phuketin ja SYS:n näytteilleasettajiin tulevina kuukausina”, kommentoi Torbjörn Larisch, toimitusjohtaja, FLS Yachting Worldwide, TYS:n virallinen Yacht Transport Partner.

Mr. Claude Seigne, AXA General Insurancen toimitusjohtaja, TYS:n virallinen vakuutuskumppani, kehui myös näyttelyä: "Olemme erittäin iloisia, suuri joukko! Tiimi on jo sulkenut joitakin myyntiä ja olen siitä erittäin iloinen. Tulemme varmasti sponsoroimaan Thailand Yacht Show'ta Phuketissa joulukuussa vuodesta toiseen. Odotamme sen olevan suuri, ja haluamme tukea huvivenenäyttelyä ja sen vaikutusta paikallisiin yhteisöihin.

TYS Pattaya -tapahtuman aikana myytiin peräti 5 huvivenettä, joista kallein oli arvoltaan noin 180 miljoonaa bahtia (tai yli 5 miljoonaa dollaria), ja toinen odottaa vahvistusta. Lisäksi Simpson Marine käytti TYS-alustaa käynnistääkseen purjehdusakatemiansa, joka myy useita kursseja, kun taas paikallinen BMW-jälleenmyyjä German Auto myi 6 BMW-autoa. Myynnin lisäksi näytteilleasettajien ja sponsorien kerrotaan solmivan joukon uusia kontakteja tulevaa potentiaalista liiketoimintaa varten, ja tietysti vierailijoilla oli hauskaa katsella yli 40 klassikkoauton kokoelmaa esillä DJ:n ja upeat Alexa Showgirls Alexa Beach Clubin luvalla.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/