Analyysi/mielipide: Matkailun kysyntä Aasiassa korkea ja kestävien vaihtoehtojen on oltava käteviä ja edullisia

BANGKOK: Intia on ykkönen ilmaissut toiveensa matkustaa, ja vaikka yleinen halu matkustaa kestävämmin, se sisältää varoituksia. 

Sellaiset tekijät kuin kustannukset ja kestävän oleskelun monimuotoisuus vaikuttavat asiaan. Mukavuus ja korkea tyytyväisyys ovat tärkeämpiä kuin kestävyys itse, mikä vaikuttaa siihen, muuttuuko kestävä tarkoitus sitten teoiksi, TTG ASIA raportoi.
Booking.comin tilaamassa tutkimuksessa kyselyyn osallistui 11,000 11 matkustajaa 2022 maasta ja alueelta Aasiassa ja Oseaniassa huhti-toukokuussa 25 yhdistettynä heidän omiin tietoihinsa ja näkemyksiinsä viimeisten XNUMX vuoden ajalta.
Raporttien mukaan Booking.comin APAC Travel Confidence -indeksi antaa ainutlaatuisen käsityksen siitä, kuinka luottavaisina kuluttajat kokevat tutkiessaan maailmaa uudelleen.
Intia johtaa eniten luottamusta, sillä 86 % intialaisista matkustajista ilmoitti aikovansa matkustaa seuraavan 12 kuukauden aikana. Vietnam seurasi tiiviisti.
Aasian alkaessa nousta useiden vuosien tiukkojen rajojen sulkemisista ja rajoituksista, tulokset osoittavat vahvaa halua matkustaa.
muualla Aasiassa Kiina, Etelä-Korea, Taiwan ja Japani sijoittuivat indeksissä kokonaisluottamuksessa alempana, vaikka matkustajien aikomus pysyi yli 60 prosentissa.
Singapore sijoittui kuudenneksi Travel Confidence -indeksissä. Avaintekijöitä, jotka vaikuttivat Singaporen asemaan indeksissä, olivat yleinen vastenmielisyys matkustamisen häiriöitä kohtaan (65 %), henkilökohtaisten tietojen jakaminen kansanterveyden ja turvallisuuden vuoksi (57 %) ja personointi (45 %). ).
Mitä piti singaporelaisten matkustaa, 69 % vastaajista ilmoitti suunnittelevansa matkoja (jopa kahdeksan tunnin lento) suosittuihin lomakohteisiin lähempänä kotia, kuten Thaimaassa ja Indonesiassa, raportoi TYG ASIA.

Matkustushalu on edelleen vahva Aasian ja Tyynenmeren matkailijoilla kaiken kaikkiaan, ja matkan suunnittelun ja varauksen helppous sekä kustannukset ovat kaksi tärkeintä seikkaa. Molemmat sijoittuivat jatkuvasti korkealle kaikilla markkinoilla, vaikka rajoitukset jatkavatkin helpotusta alueella.
Halu "vain päästä pois" (46 %) nousi myös Aasian ja Tyynenmeren kuluttajien tärkeimmäksi motivaattoriksi matkustaa kahden vuoden rajoitusten ja nopeasti kehittyvän matkailumaiseman jälkeen; 36 %:lle vastaajista seurasi tiiviisti "pako latautuakseen henkisesti".
Thaimaassa tällaiset retriitit olivat tärkein motivaattori ylivoimaiselle 76 prosentille vastaajista, mikä on paljon korkeampi prosenttiosuus kuin millään muilla markkinoilla.
Koko alueella vain 13 % ilmoitti, että työ oli syy varata matka.

Booking.comin 2022 Sustainable Travel Reportin mukaan 81 % maailmanlaajuisista matkailijoista vahvistaa, että kestävä matkailu on heille tärkeää.
Intia oli jälleen indeksin kärjessä aikomuksissa matkustaa kestävästi, ja 93 prosenttia vastaajista oli yhtä mieltä siitä, että kestävien matkapäätösten tekeminen on tärkeää.
Mutta Australiasta, Uudesta-Seelannista ja Japanista tuleville matkailijoille kustannukset ja laaja valikoima kestävän oleskelun vaihtoehtoja ovat tärkeitä näkökohtia tehdessään kestäviä matkapäätöksiä. Singapore osoitti vahvaa uskoa tarpeeseen asettaa kestävä matkustaminen etusijalle, ja 77 % vastaajista piti sen tärkeyttä. Singaporelaiselle matkustajalle oli kuitenkin avainasemassa yhdistelmä erilaisia ​​kestäviä vaihtoehtoja, jotka ovat helposti saatavilla edulliseen hintaan.
Yhdessä kiinteistöjen toteuttamien kestävän kehityksen toimenpiteiden kanssa läpinäkyvästi esillä olevat kiinteistöt antaisivat pitkälle mahdollisuuden tehdä kestäviä matkailupäätöksiä. Risteilyt näyttävät kuitenkin masentuneilta, ja vain 9 % vastaajista ilmoitti varaavansa sellaisen.
Kirjoittaja: Andrew J. Wood, Vierasanalyysi
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/