Pattayan pormestari vierailee rullalautailijoiden luona Pattaya Go Skateboarding Day 2022 -tapahtumassa ja lupaa tukea extreme-urheilulle

Bali Hai Cape, Pattaya -

  Pattayan pormestari Poramese Ngampiches vieraili rullalautailijoiden joukossa Pattaya Go Skateboarding Day 2022 -tapahtumassa ja lupasi tukensa extreme-urheilulle. 

Pattaya Skateboarding Club kutsui Poramesen johtamaan Pattaya Go Skateboarding Day 2022 -tapahtumaa eilen 21. kesäkuuta. 

Tämä tapahtuma on peräisin Kaliforniasta vuonna 2004 ja tapahtuu joka 21. kesäkuuta. Mitä eiliseen tulee, se järjestettiin Bali Hai Capella kannustamaan rullalautailuun ja muihin hikoilua aiheuttaviin urheilulajeihin järjestäjän mukaan. He sanoivat myös, että se oli ensimmäinen Go Skateboarding Day Pattayalla. 

Raporttien mukaan Pattayan pormestari Poramese Ngampiches kannusti nuoria, iloisia rullalautailijoita tapahtumassa. Hän myös vahvisti sen Go Skateboarding Day järjestettäisiin seuraavana vuonna ja niin edelleen, koska kaupunki täynnä toimintaa oli yksi hänen kampanjalupauksistaan. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.