"Daruma" japanilaisen ravintolan franchising-antaja pidätettiin Suvarnabhumin lentokentällä Thaimaassa petossyytöksistä palattuaan ulkomailta

Bangkok -

Japanilaisen “Daruma”-ravintolan franchising-antaja pidätettiin Suvannabhumin kansainvälisellä lentokentällä tänä aamuna 22. kesäkuuta, kun hän oli kuulemma palannut ulkomailta.

42-vuotias Metha Charingsuk oli Thaimaan kuninkaallisen poliisin etsinnässä syytetään tuhansien Daruman sivuliikkeen omistajien, työntekijöiden ja asiakkaiden pettämisestä, Kaikki 27 konttoria suljettiin ja vahingot ovat arvoltaan yli 100 miljoonaa bahtia.

Metha vietiin välittömästi kuluttajansuojapoliisiosastolle lisätutkimuksia varten. Keskustutkintapoliisin komentaja kenraaliluutnantti Jirapob Phuridet sanoi, että kuulusteluja jatketaan ennen pidätyksestä ilmoittamista ja tutkinnan raportoimista lehdistölle lähiaikoina.

Poliisin mukaan ravintolan omistaja oli lentänyt Dubaihin, Arabiemiraatteihin kesäkuun 16. päivänä ja on juuri palannut Thaimaahan tänä aamuna.

Methan kerrotaan kiistäneen suurimman osan syytöksistä ja syytöksistä myöhään illalla, mutta hänen tapauksensa välitetään asianmukaisille Thaimaan tuomioistuimille.

Kuva: INN News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.