Pattayan pormestari menee kävelylle Walking Streetille tervehtimään turisteja ja sanoo, että tietöitä nopeutetaan

Pattaya -

Uusi Pattayan pormestari Poramese “Beer” Ngampiches käveli Pattayan Walking Streetillä tervehtiäkseen turisteja eilen illalla 20. kesäkuuta ja kertoi, että Pattayalle on saapunut vuonna 2022 tähän mennessä kolme miljoonaa turistia, mukaan lukien kotimaanmatkailijat.

Hän meni myös seurustelemaan liike-elämän toimijoiden kanssa, jotka sanoivat yhteen ääneen, että Pattayan matkailu paranee asteittain matkailijoiden paluumatkan ja Covid-19-säännösten lieventämisen ansiosta.


Pormestari totesi tarkastelevansa äskettäin Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) tiedot ja totesi, että turistien määrä on noussut kolmeen miljoonaan ihmiseen (mukaan lukien kotimaan) pelkästään ensimmäisellä vuosineljänneksellä, kun vuotuinen pandemiaa edeltävä keskiarvo oli noin kymmenen. miljoonaa, pormestarin mukaan. Pormestarin mukaan intialaisia ​​turisteja on enemmän kuin kiinalaisia, jotka panevat tällä hetkellä täytäntöön nollacovid-toimenpiteen.


Poramese tosin oli myötätuntoisia tiettyjä operaattoreita kohtaan, jotka saattoivat joutua lopettamaan toimintansa kahdeksi vuodeksi turistien puutteen ja pandemian aikaisten pakollisten rajoitusten vuoksi, mutta hän sanoi, että yleinen tilanne oli parantumassa huomattavasti. Pormestari tarkasteli myös teiden päällystyshankkeita ja lupasi nopeuttaa turisteille ja yrittäjille kipeänä olleita töitä.


Lopuksi TAT:n mukaan intialaiset turistit ovat eniten vieraita, kun Iso-Britannia on toisella sijalla, jota seuraa Israel ja Etelä-Korea.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.