Liettualainen epäilty kiistää kaikki murhasyytteet thaimaalaista transsukupuolista naista vastaan ​​Surinissa, buddhalainen uhrien tuhkaus eilen

Surin –

Liettualainen epäilty, herra Marius, kiisti edelleen kaikki syytteet murhasta ja fyysisestä pahoinpitelystä transsukupuolista naista, Teerapong Lamluaa vastaan ​​Surinissa viime viikolla, samalla kun Teerapongin ruumis polttohaudattiin uskonnollista rituaalia varten eilen 19. kesäkuuta.

Aiempi uutisuutemme:

Liettualaista miestä syytetään kolmesta transsukupuolisen tyttöystävänsä murhasta Surinissa, kiistää kaikki syytteet

Paikallisen poliisin mukaan kaikki kerätyt todisteet ja todistajien lausunnot olivat johtaneet Mariuksen tunnistamiseen tekijäksi. Hän kuitenkin kiisti kaikki syytteet ja on tällä hetkellä pidätettynä Surinin vankilassa tutkinnan aikana.

Teerapongin perhe, ystävät ja sukulaiset isännöivät sunnuntaina hautajaisia ​​hänen kotikaupungissaan Prasatin alueella. Myös hänen lemmikkikoiransa ”Emma” liittyi tuhkaukseen ja katsoi aina omistajansa arkkua ja seurasi tiiviisti munkkiapottia koko seremonian ajan antaen hoitajalle sydäntä lämmittävän mutta surullisen näkymän. Emma oli löydetty turvallisesti Teerapongin kuoleman jälkeen.

Teerapongin äiti kertoi toimittajille, että kaikki perheenjäsenet ovat edelleen surussa ja ovat edelleen huolissaan tapauksesta, koska pääepäilty ei vielä myöntänyt murhaa.

Hän sanoi: "Nyt voimme vain odottaa oikeuslääketieteen tuloksia tunnistaaksemme, kuka on todellinen tappaja. Henkilökohtaisesti uskomme, että hän oli tappaja, mutta meillä ei ollut tieteellistä näyttöä, joten toivomme poliisin löytävän DNA-todisteita mahdollisimman pian.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.