Pattayan poliisi kehottaa yöelämän toimijoita noudattamaan sääntöjä, mukaan lukien alaikäiset ja kannabiksen tupakointi paikoissa

Pattaya -

Pattayan poliisi ja kaupungin virkamiehet kokoontuivat yöelämän toimijoiden kanssa muistuttamaan heitä nykyisistä säännöistä, kuten alaikäisten pääsystä tiloihin ja kannabiksen tupakoimattomuuteen.

Kokous pidettiin sen jälkeen, kun Center for Covid-19 Situation (CCSA) oli eilen 17. kesäkuuta julkistanut uudet rentoutumistoimenpiteet, joilla voi olla merkittävä vaikutus Pattayan viihdesektoriin, kuten lakisääteisten sulkemisaikojen pidentäminen kello kahteen. ja Covid-2-säännön keventäminen.

Pol. Kokouksen puheenjohtajana toiminut Chonburin provinssin poliisipäällikkö kenraalimajuri Atthasit Kitchahan korosti yöelämän toimijoille, että heidän on edelleen noudatettava tiukasti jäljellä olevia määräyksiä, esimerkiksi maskimandaattia, jota ei ole teknisesti kevennetty viihdepaikoissa. , vedoten ruuhkaisiin/sisätiloihin.


Lisäksi hän myös kehotti operaattoreita noudattamaan vanhoja keskiyön sulkeutumisaikoja, koska uudet pidennetyt kello 2:n aukioloajat eivät ole vielä tulleet voimaan ennen kuin ne julkistetaan virallisesti Royal Gazettessa 1. heinäkuuta raporttien mukaan.
Huolimatta kannabiksen käytön dekriminalisoinnista lääkinnällisiin tarkoituksiin, poliisi Atthasit painotti operaattoreille, etteivät asiakkaat (etenkään alle 20-vuotiaat) saa polttaa kannabista omissa tiloissaan, koska kannabiskasvi on raporttien mukaan nyt valvottu kasvi. Ja toimijoiden, jotka halusivat myydä sen, oli ilmoitettava siitä ensin maakuntaviranomaisille. Atthasit korosti, että kannabiksen savu kuului "haitallisten" lakien piiriin, joihin voi vedota, ja että kannabiksen tupakointi julkisilla paikoilla oli kielletty.

Lopuksi upseeri Atthasit määritteli kolme ensisijaista periaatetta, joita yöelämän toimijoiden on noudatettava: 1. Älä päästä alaikäisiä sisään 2. Ei aseita tai laittomia huumeita 3. Ei fyysisiä yhteenottoja asiakkaiden kanssa, varsinkin laskuriitojen yhteydessä. Epäselvissä tapauksissa tulee aina soittaa poliisi, eikä tilanne saa koskaan kärjistyä fyysiseksi yhteenotoksi tai asiakkaiden fyysiseksi rajoitukseksi tai pidättelemiseksi.


Rouva Lisa Hamilton, yksi osallistujista ja Pattaya Nightlife Entertainment Associationin puheenjohtaja, pyysi virkamiehiä olemaan myötätuntoisia ja ilmoittamaan asiasta toimijoille ennen alueiden tarkastamista, jolle upseeri Atthasit vastasi, ettei pidätystä tapahtuisi, jos kaikki tekisivät yhteistyötä raporttien mukaan.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.