Väitetään, että kaksi miestä pahoinpideltiin saksalaista miestä Banglamungissa, mutta riitaa syntyy siitä, kuka tappelun aloitti

Banglamung, Chonburi -

57-vuotiaan saksalaisen miehen epäillään joutuneen fyysisen väkivallan kohteeksi kahden tuntemattoman miehen toimesta Banglamungissa, mutta silminnäkijä väitti, että saksalainen aloitti tappelun, mikä aiheutti kiistan.

Pol. Eversti Kulchat Kulchai, Pattayan poliisiaseman komentaja, vastasi ulkomaalaista miespuolista vastaan ​​tehtyyn fyysiseen pahoinpitelyyn tänään, 7. kesäkuuta, Soi Bongkot 00/18 Banglamungin Nong Pruen osa-alueella Chonburissa.

The Pattaya News -toimittajan mukaan miesuhrista, 57-vuotiaasta Saksan kansalaisesta Yurk Wendorfista löydettiin kasvohaava ja veren tahrainen paita. Hän myös kuulemma näytti uupuneelta.

Uhri kertoi Pattayan poliisille, että kaksi thaimaalaista miestä pahoinpiteli häntä fyysisesti ja löi häntä, kunnes hän putosi maahan ja polki häntä ennen kuin pakeni sedanilla.

The Pattaya News -toimittajan mukaan silminnäkijä, 41-vuotias thaimaalainen moottoripyörätaksilla ajava Thanakrit Sangthian kertoi kuitenkin toisenlaisen tarinan. Hän kertoi, että musta sedan, jossa oli viisi matkustajaa, mukaan lukien uhri, ajoi hänen luotaan. Tuntematon sedanin mieskuljettaja maksoi sitten Thanakritille uhrin viemisestä majoituspaikkaansa ja astui takaisin sedaniinsa.

KuitenkinSilminnäkijä väitti, että uhri Yurk vaikutti järkyttyneeltä siitä, että kuljettaja "pantti hänet pois", ja juoksi yhtäkkiä kuljettajan luo ja veti tämän kauluksestaan ​​ulos autosta. Tämän jälkeen kaksi miestä riiteli, ja toinen tuntematon miesmatkustaja, silminnäkijän mukaan, puuttui asiaan ja löi uhria kasvoihin, taputti häntä ja ajoi pois.

Yurk on kuulemma kiistänyt silminnäkijöiden raportin ja väittää, ettei hän tehnyt mitään väärää ja että pahoinpitely oli ei-toivottua.

Upseeri Kulchat kertoi Pattaya News -toimittajalle, että hän oli ohjannut alaisiaan tutkimaan tapahtumapaikkaa ja työskentelemään turistipoliisin kanssa epäiltyjen tunnistamiseksi. Hän kutsui tapausta "häpeäksi Pattayan maineelle", Pattaya-uutistoimittajan mukaan.

Läheisen CCTV:n kerrotaan tarkistettavan asianosaisten ristiriitaisten lausuntojen vahvistamiseksi tai kumoamiseksi.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.