AQBooking.com, luksusvarauspalvelu maailmanlaajuisten eliittimatkailijoiden käyttöön, lanseerataan Thaimaassa

BANGKOK: AQBooking.com on uusi luksusvarauspalvelu maailmanlaajuisten matkailijoiden eliittille, joka lanseerattiin aiemmin tällä viikolla Thaimaassa ja tuo runsaasti huippuluokan matka- ja vieraanvaraisuuspalveluita asiantuntevalle, kokemusta etsivälle asiakaskunnalle. image.jpeg

Aquarius International, AQBooking.com on eksklusiivinen klubi, jonka jäsenet voivat tutustua korkealaatuisten matkailubrändien kuratoituun A-luetteloon parhaista hotelleista ja lomakohteista maailmanluokan ravintoloihin, huvivenevuokrauslentoihin, premium-lentoihin ja moneen muuhun. Heidän matkansa jokaista osa-aluetta tukevat räätälöidyt concierge-palvelut ja klubiedut, jotka kaikki ovat saatavilla napin painalluksella. AQBooking.com on luonut kattavan johtavien matkapalvelujen tarjoajien ekosysteemin, joka kattaa laajan valikoiman toimialoja. Amadeus ja HotelBeds, kaksi maailman johtavaa online-matkailu- ja hotellijakelijaa, toimittavat kattavan sisältönsä AQBooking.comille, ja GHM ja IHG antavat jäsenille mahdollisuuden varata joitain maailman ylellisimmistä hotelleista ja lomakohteista, mukaan lukien The Chedi Aquarius Resort Koh Koh. Chang, Aquarius Internationalin uusi 206 avaimen viiden tähden saarilomakeskus Thaimaassa, jota hallinnoi GHM. Yksityiset suihkukoneiden ja huvivenevuokrauksen asiantuntijat, kuten Isabella Yachts Phuket ja MJets, nostavat jokaisen varauksen uudelle luksustasolle, ja maakuljetuspalvelut mahdollistavat saumattomien matkareittien kokonaisuuden.
AQBooking.comin kattavasta matkailutuotteiden valikoimasta räätälöidyn matkasuunnitelman jälkeen varaukset käsitellään turvallisesti suurten aasialaisten ja maailmanlaajuisten palveluntarjoajien, kuten Visa, MasterCard, UnionPay ja WeChat Pay, kanssa, ja asiakkaat voivat ansaita palkintopisteitä kaikista omistamistaan. ostot.
AQBooking.com ei pyri kilpailemaan perinteisten online-matkatoimistojen kanssa, koska se kohdistaa valikoituun asiakaskuntaan varakkaita henkilöitä, jotka arvostavat henkilökohtaista palvelua ja räätälöityjä kokemuksia ennen kaikkea. Sen sijaan se keskittyy laatuun määrän sijaan luomalla eksklusiivisen samanmielisten maailmanmatkailijoiden yhteisön.
 Tämä AQBooking.comin julkaisu Thaimaassa on ajoitettu samaan aikaan maan matkailu- ja matkailualan elpymisen kanssa. PATA:n tuoreimman kävijäennusteen mukaan kuningaskunta voi vastaanottaa jopa 12.4 miljoonaa kansainvälistä vierasta vuonna 2022, mikä on valtava parannus kahden viime vuoden aikana ja lähes 47 miljoonaa vuonna 2024. Tämä nopea elpyminen on linjassa ennustetun kasvutrendin kanssa. Kaakkois-Aasia; PATA ennustaa, että alueella voisi vierailla 49.6 miljoonaa kävijää vuonna 2022, mikä nousee 169.1 miljoonaan vuoteen 2024 mennessä.
 "Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa AQBooking.comin käynnistämisestä Thaimaassa ja tukea luksusmatkailupalvelujen ja laadukkaan matkailun kasvua maassa", sanoi Edward Chi, Aquarius Internationalin perustaja.
 ”Nykyajan luksusmatkailijat tarvitsevat muutakin kuin vain premium-tuotteita; he haluavat henkilökohtaisia ​​kokemuksia. Kun maailma alkaa taas matkustaa, odotamme vahvaa patoutunutta kysyntää huippuluokan vierailta, jotka eivät ole voineet tutustua maailmaan viimeisen kahden vuoden aikana. AQBooking.com antaa jäsenilleen mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia reittejä, kuten luksushotelleja, yksityisiä suihkukoneita, huvijahtia, limusiinikuljetuksia ja fine dining -ruokailua. Tavoitteemme on luoda äärimmäinen VIP-matkaklubi nykypäivän ensiluokkaisille seikkailijoille”, hän lisäsi.
 Hospitality-kumppanin GHM:n toimitusjohtaja Tommy Lai sanoi: "Olemme erittäin iloisia voidessamme syventää suhdettamme Aquarius Internationalin kanssa liittymällä AQBooking.comiin. Siitä lähtien, kun teimme yhteistyötä yrityksen kanssa The Chedi Aquarius Resort Koh Chang -projektissa, heidän visionsa ja kunnianhimonsa ovat tehneet meihin vaikutuksen. Olemme aina pyrkineet luomaan ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme, ja liittyminen tähän eliittiyhteisöön antaa meille mahdollisuuden yhdistää saumattomasti yöpymiset maailmanluokan lomakohteissamme täyden valikoiman palveluilla.
 Aquarius Internationalin omistaa Norcal Thailand, Hongkongissa sijaitsevan Norcal Venture Capital Group Limitedin (NVC) divisioona, jolla on maailmanlaajuisesti yli miljardin dollarin omaisuus. Aquarius Internationalilla on 1 asteen valikoima, joka kattaa viiden tähden lomakeskukset, asunnot, huvivenevuokraukset, fine dining -ruokailut ja jäsenpalvelut, jotka AQBooking.com on yhdistänyt.
 Lisätietoja AQBooking.comista on osoitteessa aqbooking.com
Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/