Nong Pruen hallintoviranomaiset tarkastavat Soi Boonsampanin ympäristön johtojen irrotusoperaatioita

Banglamung, Chonburi -

Nong Pruen hallintoviranomaiset tarkastivat lankojen irrotustoiminnot Soi Boonsampanissa Banglamungissa tänään 16. kesäkuuta.

Nong Pruen pormestari Winai Inpitak nimitti apulaispormestarin Somchoke Yindeesukin tarkastamaan Soi Boonsampanin johtojen irrotustoiminnot, jotta johdot pysyisivät järjestyksessä ja turvassa.


Somchoke totesi pormestarin puolesta, että tämän päivän toiminnan mahdollistivat Nong Pruen osapiiri ja Thaimaan sähköntuotantoviranomainen (EGAT). Khao Noin ja Khao Talon yhteisöissä oli kaksi muuta irrotusprojektia.


Aiemmat toiminnot, jotka kattoivat Soi Nong Mai Kaenin sisäänkäynnin ja Soi Nong Mai Kaen 2:n 27.–30, saivat paikallisilta ystävälliset suosionosoitukset. Somchoke. Hän vahvisti, että Nong Pruen hallintoviranomaiset tekisivät asteittain Nong Pruen alapiiristä paremman paikan.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.