Pattayan viranomaiset pitävät huumeiden vastaisen seminaarin Pattaya City 3 Schoolissa

Pattaya -

Pattayan viranomaiset pitivät huumeiden vastaisen seminaarin Pattaya City 3 Schoolissa tänä aamuna 16. kesäkuuta 2022.

Entinen PAttayan apulaispormestari Bunlue Kullavanit johti huumeiden vastaisen seminaarin avajaisia ​​Pattaya City 3 Schoolissa. Seminaariin osallistui eri luokkien opiskelijoita, huumepoliisin tarjouksia sekä koulun rehtori.


Raporttien mukaan Pattaya City yritti puuttua huumekysymyksiin, mikä vaikutti lukuisiin muihin ongelmiin, jotka vaaransivat kaupungin mainetta. Yksi pitkän aikavälin ratkaisuista, virkamies sanoi, oli aloittaa nuorista juurruttamalla heille huumeisiin liittyviä haittavaikutuksia.


Seminaarissa oli virkistystoimintaa, jossa opiskelijat saivat pitää hauskaa samalla, kun he tutustuivat huumeiden käytön seurauksiin.


TPN huomauttaa, että kouluissa on ilmaantunut huomattava määrä huumeiden vastaista toimintaa oletettavasti marihuanatehtaan dekriminalisoimisen vuoksi, kun taas Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt on myös äskettäin antanut ohjeen tehdä kaikista Bangkokin kouluista marihuanavapaa vyöhyke.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.