Ylinopeutta ajanut sedan törmäsi ja loukkasi kahta nuorta naista moottoripyörällä Pattayalla, autonkuljettaja pakenee

Pattaya -

Naismoottoripyöräilijä ja hänen matkustajansa loukkaantuivat törmäyksessä sedanilla Pattayalla.

Sawang Boriboon Thammasathan -säätiön pelastajat vastasivat törmäysilmoitukseen Pho Samphanin temppelin edessä Pattaya Roadilla Banglamungin Na Kluean osa-alueella Chonburissa. Raportti tuli varhain aamulla tänään, 14. kesäkuuta.


Kaksi naisuhria (nimeä ja ikää ei ilmoitettu) löydettiin vaurioituneen moottoripyöränsä vierestä. Pattaya News -toimittajan mukaan ratsastaja murtui ranteista ja repeytyi polvissaan, kun taas hänen matkustajansa vain vähäisiä vammoja. Pelastajat löysivät myös osan auton sivupeilistä tieltä ja pitivät sitä todisteena.

Yksi uhreista kertoi The Pattaya Newsille, että he olivat matkalla kotiin aamun kalatorilta. He ajoivat hänen mukaansa normaalisti, kun sedan törmäsi heihin edestä ja kiihtyi pois.
Toistaiseksi poliisi tutki onnettomuuspaikkaa ja tarkasteli CCTV-materiaalia jäljittääkseen sedanin.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.