Poramase “Beer†Ngampiches johtaa edelleen Pattayan pormestarin uudelleenvaalit 12. kesäkuuta epävirallisten tulosten mukaan

Pattaya —

Pattayan vaalilautakunta on julkistanut Pattayan pormestarin uudelleenvaalien epäviralliset tulokset kahdessa piirissä Poramasen "Beer" kanssa. Ngampiches ottaa odotetusti johdon.

Ilmoitus tehtiin eilen, 12. kesäkuuta, Pattayan kaupungintalon edessä, ja sitä seurasivat Vibhavadi Wongsoot, Pattayan matkailu- ja urheilutoimiston johtaja, ja Supinda Thongcharoen, Pattayan PR-johtaja.


Ilmoituksen mukaan kahden vaalin välillä äänesti yhteensä 38,542 78,018 äänestäjää XNUMX XNUMX:sta.
Äänestyslippujen kokonaismäärä oli 38,542 36,700, joista 1,004 750 kelvollista ääntä, XNUMX XNUMX kelpaamatonta ääntä ja XNUMX ei-ääntä..

Johtava ehdokas Pattayan pormestariksi 14,482 XNUMX äänellä oli Poramase Ngampiches, entisen pormestarin Sonthaya Khunplumen johtaman Rao Rak Pattaya - tai "We Love Pattaya" -puolueen ehdokas nro 1. Toiseksi sijoittui Sinchai Wattanasartsathorn 12,477 8,774 äänellä. Kolmas oli "Bob" Kittisak 990 XNUMX äänellä. Ja viimeinen oli riippumaton ehdokas Sakchai Taenghor XNUMX äänellä.

Pattaya News toteaa, että Poramase Ngampichesin on ensin odotettava virallisia tuloksia saadakseen vaalilautakunnan hyväksynnän saadakseen virallisesti Pattayan uudeksi pormestari.

Kun tämä odotettu prosessi tapahtuu, Poramase voi valita ryhmän apulaispormestareita ja avustajia aloittamaan monien ongelmien ratkaisemisen Pattayassa.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.