Pattaya International Pride Festival järjestetään 24.-26. Central Pattayan ostoskeskuksessa.

Pattaya -

Pattaya International Pride Festival 2022 järjestetään 24.-26. Central Pattaya Mallissa. Marssi yhdessä juhlimaan Pride-kuukautta!

Keski-Pattayan ostoskeskus marssii yhteistyössä Thaimaan matkailuviranomaisen ja 100 muun yhdistyksen kanssa “Kansainvälinen Pride-festivaali” 24. kesäkuuta - 26. kesäkuuta. Marssilla on tarkoitus juhlistaa sukupuolten monimuotoisuutta ja tietysti pitää hauskaa!
Tapahtuma on täynnä monia ominaisuuksia, kuten seuraavat:
24. kesäkuuta: Katso esitys "One Man One women on the Beach 2022" klo 6 alkaen


25. kesäkuuta: Marssikaa yhdessä näppärässä Pride-kulkueessa, jonka yli 100 järjestöä eri puolilla Thaimaata tarjoaa. Paikalla on myös 1,000 vaikuttajaa. Ilmoittautuminen alkaa klo 12-3 ja paraati klo 4 Central Marina -ostoskeskuksen edestä ja kulkee Pattaya Beach Roadia pitkin.

Tämä on ensimmäinen Pride-paraati Pattayalla vuoden 2020 alun jälkeen Covid-19-rajoitusten vuoksi.


26. kesäkuuta: Nauti Miss Healthy Queen 2022 -tapahtumasta klo 6
Ole osa maailmanliikettä nyt Central Pattayan ostoskeskuksen G-kerroksessa.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.