Thaimaan kansallinen Covid-19-keskus harkitsee maskivaltuutuksen peruuttamista ja viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämistä ensi viikolla

Bangkok -

  Bangkokin Metropolitan Administration (BMA) on alun perin esittänyt Covid-19-tilanteen hallinnan (CCSA) keskukselle maskin toimeksiannon peruuttamista koskevan ehdotuksen. Ehdotusta käsitellään yhtiökokouksessa ensi viikolla 17. kesäkuuta, CCSA:n johtaja Suphot Malaniyom kertoi lehdistölle tänään 10. kesäkuuta.

Kenraali Suphot sanoi, että BMA ja siihen liittyvät valtion virastot keskustelevat maskien poistamisen mahdollisuuksista pääkaupungissa ottaen huomioon pääasiassa määräykset, vaatimukset ja ihmisten turvallisuuden. Terveysministeriön tehtävänä oli harkita ja päättää yksityiskohdista ennen kuin se ehdottaa CCSA:n komitealle ensi viikon yleiskokouksessa. On epäselvää, koskisiko mikään ehdotus maskien nostamisesta, joka on tällä hetkellä sääntö Thaimaan kaikilla julkisilla alueilla, vain Bangkokia vai ulotettaisiinko se muille alueille.

TPN huomauttaa, että ehdotus maskin mandaattien poistamisesta tuli vasta pian kansanterveysministeri Anutin Charnvirakulin jälkeen. totesi, että tilausta tai ilmoitusta ei tehdä, pitäen sen parempana luonnollisena prosessina. Monet liike-elämän ja matkailun tarjoajat ovat kuitenkin suosineet selkeitä ohjeita mahdollisten ongelmien välttämiseksi.

Lisäksi kokouksessa käsitellään viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämistä keskiyöstä klo 2:00:een. koska alustavan tilanteen arvioinnin uudelleen avaamisen jälkeen pidettiin hyvällä tasolla. Tämä koskisi todennäköisesti myös muita matkailu- ja viihdealueita, kuten Pattaya ja Phuket.

Suphotin mukaan CCSA harkitsee myös värivyöhykemuutoksia sekä rajatarkastuspisteiden uudelleen avaamista monilla alueilla rajan varrella.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.