6. Thailand Yacht Show on määrä palata 12. kesäkuuta saakka Ocean Marina Yacht Clubilla

Sattahip, Chonburi -

6. Thailand Yacht Show on määrä palata tänään 12. kesäkuuta Ocean Marina Yacht Clubilla. 

Eilen 6. kesäkuuta järjestettiin 9. Thailand Yacht Show -seremonia Ocean Marina Yacht Clubissa – maailmanluokan venesatamassa, joka sijaitsee näkyvästi Jomtien Beachillä – useiden Thaimaan viranomaisten ja Mr. Andy Treadwellin, Verventian toimitusjohtajan, kanssa. osallistuu juhlimaan ensimmäistä kertaa Aasiassa järjestettävään huvivenenäyttelyyn kolmeen vuoteen. 

Mr. Andy sanoi puheessaan, että huviveneteollisuus kasvoi nopeasti ja menestyi jännittävän hyvin, koska useimmat huvijahtivalmistajat tuskin pysyivät ylenpalttisen kysynnän tahdissa. Jotkut veneiden tarjoajat kohtasivat tarjonnan puutteen, mutta he tekivät parhaansa kuudennessa Thaimaan huvivenenäyttelyssä tehdäkseen siitä Pattayan ja Aasian parhaan tapahtuman. 

Raporttien mukaan maailmanlaajuisten huvivenevuokrausmarkkinoiden koko oli 10.91 miljardia dollaria vuonna 2020, ja sen odotetaan kasvavan 25.6 % vuodesta 2020 vuoteen 2028. Mitä tulee näyttelyn kohokohtiin, huippuluksustason Riva 76 Perseo Super, jota edustaa V Yacht Asia tekee ensimmäisen debyyttinsä Thaimaassa sekä monia kiiltäviä autoja.

Thailand Yacht Show on suunniteltu tapahtuvaksi tänään – 12 klo 2022-11 klo. Ocean Marina Yacht Club. Skannaa QR-koodi ja hanki ilmainen paikkasi nyt!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.