Thaimaa, Yhdysvaltain isäntäjohtajien vuoropuhelu

Bangkok, Thaimaa-

  Kenraali Chalermphon Srisawasdi, Thaimaan kuninkaallisten asevoimien puolustusvoimien päällikkö, ja amiraali John Aquilino, Yhdysvaltain Intian ja Tyynenmeren komennon komentaja, pitivät ensimmäisen vuoden 2022 Yhdysvaltain ja Thaimaan välisen johtajien vuoropuhelun (SLD) Thaimaan kuninkaallisten asevoimien päämajassa, Bangkok, kesäkuun 8.

Kenraali Chalermphon ja amiraali Aquilino päättivät onnistuneen SLD:n allekirjoittamalla Thaimaan ja Yhdysvaltojen yhteisen visiolausunnon 2020 tukikehyksen, jossa hahmotellaan keinot Joint Vision Statement 2020:n toteuttamiseksi. Tärkeimmät huomiot ovat:

  • Alueellinen turvallisuusarkkitehtuuri: Yhdysvallat tukee edelleen Thaimaan kriittistä johtajuutta ASEAN- ja ASEAN-kumppanuuksissa ja työskentelee Thaimaan humanitaarisen avun/katastrofiavun (HADR) ja sotilaslääketieteen asiantuntijatyöryhmän kanssa hätälääkäritiimien standardien standardoimiseksi.
  • Kumppanuus: Yhdysvallat ja Thaimaa laajentavat harjoitusten laajuutta ja monimutkaisuutta, mukaan lukien puolustava kyberturvallisuus ja yhteiset sotilaslääketieteen operaatiot.
  • Läsnäolo: Tue Thaimaan asemaa HADR-toiminnan ja logistiikan alueellisena keskuksena.
    Yhdysvaltain Indo-Pacific Command (USINDOPACOM) lentomiehet tapaavat Thaimaan kuninkaallisen sotilasviranomaisen ja thaimaalaisen insinööritoimiston neuvomaan ja avustamaan pelastusoperaatiossa 30 Chiang Raissa, Thaimaassa. Yhdysvallat lähetti USINDOPACOMin kautta etsintä- ja pelastusryhmän Tham Luangin luolaan Pohjois-Thaimaassa Thaimaan kuninkaallisen hallituksen pyynnöstä auttamaan kadonneiden thaimaalaisten jalkapalloilijoiden ja heidän valmentajansa pelastamisessa. (Yhdysvaltain ilmavoimien kuva: kapteeni Jessica Tait)
  • Kestävä turvallisuusyhteistyö: Yhdysvallat tukee Thaimaan kuninkaallisten asevoimien pitkäaikaista modernisointia ja lisää kahdenvälistä ammatillista sotilaskoulutusvaihtoa.
    Kenraali Chalermphon Srisawasdi, puolustusvoimien komentaja, Thaimaan kuninkaalliset asevoimat vierailee USMA:ssa 17. joulukuuta 2021. (USMA:n kuva: Christopher Hennen, USMA)
  • Johto: Yhdysvallat tukee Thaimaan terrorisminvastaista operaatiokeskusta, jotta siitä tulee alueellinen johtaja ja esimerkki terrorismin vastaisissa operaatioissa.

"Senior Leader's Dialogue on huipentuma sotilas- ja sotilasvuoropuheluillemme ja se on toinen tärkeä virstanpylväs Yhdysvaltain ja Thaimaan kumppanuudelle, kun edistämme yhteisiä etujamme ja yhteisiä arvojamme parantaaksemme valmiuksiamme ja yhteentoimivuuttamme kohti vakaata, vaurastunutta ja kestävää puolustusta. liittoa", sanoi kenraali Chalermphon.

Thaimaa ja Yhdysvallat odottavat jatkuvaa, tiivistä yhteistyötä kansallisten ja turvallisuusetujemme kannalta keskeisillä aloilla, mukaan lukien terrorismin torjunta, meriturvallisuus, kyberturvallisuus, humanitaarinen apu, katastrofiapu ja monet muut.

”Minulle on aina kunnia ja etuoikeus tulla Thaimaahan, joka on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista sopimusliittolaisistamme. Thaimaan ja Yhdysvaltojen välinen liitto on erittäin tärkeä osa alueellisen vakauden ja vaurauden säilymisen varmistamista kaikkien eduksi, amiraali Aquilino sanoi.

Thaimaa ja Yhdysvallat isännöivät Cobra Goldia, Intian ja Tyynenmeren alueen suurinta vuotuista monikansallista sotaharjoitusta. Vuodesta 1950 lähtien Thaimaa on saanut Yhdysvaltojen sotilasvarusteita, välttämättömiä tarvikkeita, koulutusta ja apua tilojen rakentamisessa ja parantamisessa. Yhdysvalloilla on vuosittain yli 400 yhteistä sotaharjoitusta ja sitoutumista Thaimaan kuningaskunnan kanssa.

Yhdysvaltain ja Thaimaan liittouma hyödyttää molempia valtioita ja tukee rauhaa ja vaurautta Intian ja Tyynenmeren alueella.

Edellinen on peräisin Yhdysvaltain Thaimaan suurlähetystöstä, jolla on uutisten jakamissuhde TPN-median kanssa ja joka on painettu uudelleen hyväksytyllä tavalla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/