Ban Chak Ngaew -markkinat ovat vihdoin palanneet henkiin Covid-19:n aiheuttaman vuoden sulkemisen jälkeen

Bang Lamung, Chonburi -

 Ban Chak Ngaew -markkinat ovat vihdoin palanneet henkiin Covid-19:n aiheuttaman vuoden sulkemisen jälkeen.

Bang Lamungissa, Chonburissa, Ban Chak Ngaew -markkinat ovat antiikkikiinalaiset markkinat, joissa on ihana perinteisen kiinalaisen yhteisön tunnelma. Suurin osa myyjistä on paikallisia, jotka ovat sekä thaimaalaisia ​​että puoliksi kiinalaisia, jotka myyvät tavaroita aivan kotinsa edessä, joten suurin osa ruoasta on kotitekoista. Markkinat joutuivat kuitenkin sulkeutumaan maailmanlaajuisen Covid-19-pandemian ja väkijoukkojen huolen vuoksi.    

Lauantaina 4. kesäkuuta markkinat heräsivät jälleen henkiin valitettavan vuoden sulkemisen jälkeen. Kuten kuvista näkyy, sadat vierailijat sekä thaimaalaiset että kansainväliset turistit olivat palanneet, kävelemässä täpötäytteisellä kujalla ja asettumassa valitsemansa kioskin eteen. Myyjät olivat pukeutuneet kirkkaan punaisiin kiinalaisiin vaatteisiin hyvän onnen symbolina toivottaakseen asiakkaat tervetulleiksi ja juhlivat uudelleen avaamista. 

Pattaya News haastatteli näkyvää myyjää nimeltä "Pao Ui", 60-vuotiasta zongzi-myyjää (kiinalainen tahmea riisinmyyti), joka oli myös punaisena. Hän sanoi, että markkinat voisivat herätä uudelleen henkiin asiakkaiden muuttumattoman anteliaisuuden ansiosta. Suurin osa asioista täällä oli halpoja ja aitoja; siksi hänen zongzinsa myytiin loppuun varhain aamulla. 

Pao Ui kutsui paikallisia ja turisteja katsomaan Ban Chak Ngaew -markkinoita. Se on avoinna joka lauantai klo 3-9 Seuraa google karttaa tästä!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.