Yöelämän sulkemisaikojen pidentäminen laillisesti klo 2:een. on mahdollista tapahtumapaikoista ja turistien yhteistyöstä riippuen, Thaimaan hallituksen tiedottaja sanoo

Kansallinen —

 Thaimaan hallituksen tiedottaja vastasi äskettäin viihdealan toimijoiden vetoomukseen laillisten sulkemisaikojen pidentämisestä kello kahteen aamuyöllä ja totesi, että se on mahdollista toimijoiden ja turistien "tiukan" ja "jatkuvan" yhteistyön avulla.

Pääministerin kanslian tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana paljasti tänään, 4. kesäkuuta, että hallitus ja Thaimaan COVID-19-tilannekeskus (CCSA) harkitsevat laillisten sulkemisaikojen pidentämistä edelleen, kuten monet viihdealan toimijat ovat pyytäneet lain voimaantulon jälkeen. avataan uudelleen 1. kesäkuuta. Tämä kuitenkin tapahtuisi, kun kotimainen Covid-19-tilanne olisi parantunut, Thanakorn sanoi, vaikka ei antanut tarkkoja tietoja päivämäärästä tai tarkkoja mittoja siitä, mitä paraneminen tarkoitti.

"Se riippuu viihdepaikkaoperaattoreiden ja turistien tiukasta ja jatkuvasta yhteistyöstä terveysministeriön ja CCSA:n Covid-19-ehkäisymääräysten kanssa", hän vastasi viihdepaikkaoperaattoreiden vetoomukseen. 

TPN huomauttaa kuitenkin, että turisteille tai liike-elämän toimijoille ei annettu mitään tarkempia tietoja noudattamisesta ja että yleiset lausunnot vaikuttivat epämääräisiltä.

Thanakorn lisäsi, että hallitus asetti aina etusijalle kansalaisten edut ja vaikutukset sekä yleisen yhteiskunnallisen ja taloudellisen tilanteen.

Lopuksi hän sanoi pääministeri Prayut Chan-o-chain puolesta, että viihdepaikat ovat toistaiseksi noudattaneet hyvin viranomaisia ​​ensimmäisestä avajaispäivästä lähtien 1. kesäkuuta. Pääministeri mukauttaisi määräyksiä vastaamaan muuttuvaa tilannetta ja maan avautumista. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.