Saksalainen mies palaa Saksasta Thaimaahan löytääkseen thaimaalaisen "tyttöystävänsä" Pattayasta, jonka väitetään varastaneen hänen Ducati-moottoripyöränsä ja paenneen

KUVA: Naewna

Pattaya -

  41-vuotias saksalainen mies palasi Pattayalle Saksasta sen jälkeen, kun Thaimaa avattiin uudelleen turisteille ja Test and Go -ohjelma poistettiin löytääkseen thaimaalaisen tyttöystävänsä, jonka väitetään varastavan hänen kalliin Ducati-moottoripyöränsä ja pakenneen. 

41-vuotias Saksan kansalainen herra Peter (oikea nimi paikallisten toimittajien salassa) otti eilen 3. kesäkuuta yhteyttä paikallisiin toimittajiin kadonneesta Ducati-moottoripyörästään, jota hän piti asuntohuoneessaan Pattayassa, jossa hänen thaimaalainen tyttöystävänsä asui aiemmin ja syytti häntä. häntä sen varastamisesta. 

KUVA: 77khaoded

Paikallisten toimittajien mukaan herra Peter oli äskettäin palannut Pattayalle 30. toukokuuta sen jälkeen, kun Thaimaa avautui uudelleen turisteille "yllättääkseen" thaimaalaisen tyttöystävänsä "Fah". Hän kertoi, että he olivat olleet suhteessa kaksi kuukautta, ja hän antoi naisen jäädä asuntohuoneeseensa ollessaan takaisin Saksassa, eikä hän päässyt takaisin Covid-19:ään liittyvien matkustusvaikeuksien vuoksi.  

KUVA: 77khaoded

Mutta kun hän saapui huoneeseensa, suurin osa hänen omaisuudestaan ​​joko puuttui tai vaurioitui, mukaan lukien hänen kassakaappinsa, joka oli poistettu, kaksi kultasormusta, Vespa-moottoripyörän rekisteröintiasiakirja ja hänen Ducatinsa ja sen asiakirjat. Mr. Peter kertoi myös paikallisille toimittajille, että hän löysi miesten alusvaatteet (ei hänen) ja roskia ympäri hänen huonettaan, mukaan lukien käytetyt kondomit. Hänen tyttöystävänsä Fah oli myös poissa, hän totesi. 

KUVA: 77khaoded

Paikallisten toimittajien mukaan Pol. Everstiluutnantti Saijai Kamchula Pattayan poliisiasemalta kuulusteli Fahia puhelimitse herra Peterin pyynnöstä. Hän väitti olevansa Kalasinin maakunnassa, mutta Ducati oli hänen veljensä kanssa Chanthaburin maakunnassa. Hän sanoi palauttavansa sen 1. kesäkuuta, mutta herra Peter ei ollut vieläkään saanut sitä lehdistöaikaan mennessä. Hän ei perustellut toimintaansa lehdistölle.

Aluksi hän nosti kanteen ja nosti häntä vastaan ​​syytteen varkaudesta ja asetti 10,000 XNUMX bahtin palkkion Ducatista. Everstiluutnantti Saijai Kamchula ilmoitti lehdistölle jatkavansa oikeudellisia menettelyjä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.