OSMA CR7 Gold voitti KBU FC:n maalein 3-1 ja nappasi naisten kansallisen rantajalkapallopokaalin Pattayassa.

Jomtien Beach, Pattaya -

OSMA CR7 Gold -joukkue voitti KBU FC:n (Kasem Bundit University FC) maalein 3-1 naisten rantajalkapallon kansallisessa kilpailussa Jomtien Beachillä eilen 3. kesäkuuta.

Kenraaliluutnantti Issara Watcharaprateep, Thaimaan urheiluviranomaisen neuvonantaja, johti naisten rantajalkapallon kansallista kilpailua Jomtien Beachillä noin klo 4 perjantaina 3.


Kohokohta oli viimeinen ottelu OSMA CR7 Goldin ja KBU FC:n välillä. Natasha Nguan-Sagiam teki ensimmäisen maalin KBU:lle vain kahden minuutin pelin jälkeen, ennen kuin Amornmas Thongkerd teki tasoitusmaalin OSMAlle pian sen jälkeen ja päätti ensimmäisen erän 1-1.


OSMA sai huomattavasti enemmän palloja toisella jaksolla ja teki Ornphon Bungthongin toisen ja kolmannen maalin. Se nappasi kauniisti OSMA CR7 Goldin kansallisen rantajalkapallopokaalin KBU FC:tä vastaan ​​3-1.


OSMA CR 7 Goal sijoittui 1. sijalle, jota seurasivat KBU FC, Pathum Thani University, Burapha University, Marine ja Pratunam BSB.
OSMA:n presidentti Wankla Kwankaew piti lopuksi puheen:
”Olen niin kiitollinen jokaiselle OSMA:n jäsenelle heidän horjumattomasta sitoutumisestaan. Ajattelen tämän päivän saavutusta loistavana alkuna kaikille nuorille urheilijoille heidän tiensä valmistumiselle Aasian rantakisojen kansallisiksi rantajalkapalloilijoiksi.
Voit katsoa uusinnan tästä: Thaimaan naisten rantajalkapallon mestaruuskilpailut 2022

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.