Alcazar Cabaret Show Pattaya tekee paluun kahden vuoden Covid-19-sulkujen jälkeen, ja kaikki paikat on varattu uudelleen avaamista varten, sanovat järjestäjät!

Kuva: Bangkok Post/ Chaiyot Pupattanapong

Pattaya -

 Alcazar Cabaret Show Pattaya, kuuluisa kabareeesitys, joka tunnetaan transsukupuolisista esiintyjistä, on juuri tehnyt paluun, sillä kaikki paikat on varattu eilen iltana 3. kesäkuuta, sanovat tuotannon järjestäjät. 

Tilaisuus pidettiin klo Alcazar Cabaret Show teatteri Pattayassa perjantai-iltana 3. kesäkuuta 2022. Se sai suunnattoman anteliaisuuden yleisöltä, enimmäkseen intialaisilta, vietnamilaisista, korealaisista ja thaimaalaisista, vaikka se joutui sulkemaan yli kahdeksi vuodeksi Covid-19-pandemian vuoksi. 

Kuva: Bangkok Post/ Chaiyot Pupattanapong

Mr. Pawin Pettrakul, tapahtuma johtaja kertoi paikalliselle medialle, että hän oli täysin yllättynyt paikoista, jotka oli varattu täyteen ensimmäisenä yönä. Alcazar Cabaret Show Pattaya koska he olivat olleet poissa yli kaksi vuotta. 

Hän lisäsi myös, ettei hän toivonut kaiken palaavan pandemiaa edeltäneeseen aikaan, mutta uskoi silti, että Pattaya tarvitsee edelleen valoja ja värejä vierailijoiden nauttiakseen luonnonnähtävyyksien lisäksi. Hän sanoi haluavansa yritysten, erityisesti viihdealan yritysten, palaavan houkutellakseen lisää turisteja Pattayaan. 

Kuva: Bangkok Post/ Chaiyot Pupattanapong

Alcazar Cabaret Show Pattaya eilen illalla oli vain esimakua, herra Pawin sanoi. Se palaa jälleen neljänä päivänä viikossa joka maanantai, keskiviikko, perjantai ja lauantai yhden kierroksen päivässä klo 7. Hän sanoi lisäävänsä ehdottomasti lisää kierroksia tulevaisuudessa.

Alcazar Cabaret Shown esiintyjät sanoivat sopimuksessa, että he olivat erittäin iloisia palattuaan yli kahden vuoden jälkeen. Jotkut jopa myönsivät itkeneensä lavalla salaa. Pandemia ajoi heidät väliaikaisesti jättämään rakkaan ammattinsa ja hankkimaan elantonsa jollain muulla, mutta nyt he ovat palanneet. He kutsuvat sinut tulemaan nauttimaan tanssista täällä Alcazar Cabaret Show teatteri.     

Soita heille numeroon 038410224 jos haluat mukaan!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.