Tawaen Pier Bridge -sillan entisöinti valmistuu vuonna 2023, Pattayan viranomaiset ilmoittavat

Koh Larn, Pattaya -

Pattayan apulaiskantsion mukaan Tawaen Pier -sillan entisöinti valmistuu vuonna 2023.

Hän totesi myös, että Tawaen Beach Office, johon Pattayasta siirretyt kaupungin työntekijät tulevat, on 90-prosenttisesti valmis.

Tawaen Pier -sillan entisöinti on yksi "Neo Koh Larn" -hankkeista, joka liittyy itäiseen talouskäytävään (EEC), jolla yritetään tehdä Koh Larnista matkailu- ja investointikeskus. Kunnostus kattaa sillan perustuksen, lattian, jalkakäytävän ja katon.


Sunnuntaina 31. toukokuuta Pattayan varapääsihteeri Kiattisak Sriwongchai antoi päivityksen Tawaen Pierin sillan kunnostamisen edistymisestä arvioiden sen valmistuvan vuonna 2023 vastatakseen kasvavaan turistimäärään osana ETY:n tavoitetta.


Kiattisak totesi myös, että 775 neliömetrin suuruisen kolmikerroksisen Tawaen Beach Officen rakentaminen on saavuttanut 90 prosentin edistymisen.

Toimistossa työskentelee kaupungin työntekijöitä, jotka siirretään Pattayasta Koh Larniin majoittamaan turisteja, apulaisen mukaan. Tawaen Beach Office on myös ensisijainen lääketieteellinen keskus, joka ottaa vastaan ​​potilaita ennen kuin heidät siirretään Pattayan sairaalaan ja lääketieteellisiä hätätilanteita varten.

Pattaya News huomauttaa, että muuta tiettyä valmistumispäivää ei annettu kuin joskus vuonna 2023.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.