Bangkokin kuvernööri tarkasti 100 kuoleman käyrän Bangkokissa viisi ihmistä kuolleen liikenneonnettomuuden seurauksena tänä aamuna

Bangkok -

  Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt tarkasti pahamaineisen "100 kuoleman käyrän" Ratchada Roadilla tänään, 3. kesäkuuta, sen jälkeen, kun viisi ihmistä kuoli, kun pakettiauto törmäsi sähköpylvääseen aikaisin tänä aamuna.

Kuvernööri ja Phaholyothinin poliisiaseman johtajat saapuivat paikalle noin kello 10. Chadchart kertoi, että lava-auton nopeusmittarin nopeus oli 30 km/h, mikä ylitti lain nopeusrajoituksen, joka oli 120 km./h. Nopeus oli tärkeä tekijä yhdessä kaarteen fyysisen alueen ja pienen sateen kanssa, mikä teki tienpinnasta liukkaamman.

Yksi hänen toimintatavoistaan ​​oli kartoittaa kaikki riskikohdat kaikissa ulottuvuuksissa, sekä rikokset että onnettomuudet. Tämä johtaa fyysisten säätöalueiden huomioimiseen riskipisteinä ja nopeusrajoituksina.

Hänen työryhmänsä keskusteli asioista poliisin kanssa, koska heillä oli valtuudet säätää nopeusrajoituksia ja Bangkokin metropolin hallinnon kanssa, jolla oli velvollisuus laittaa nopeusmerkit.

"[Riskialueiden merkinnät] on tehtävä jokaisessa Bangkokin osassa käyttämällä teknologian voimaa ottamaan tiedot kartalta nähdäkseen, missä on paljon onnettomuuksia. Paikat, joissa onnettomuuksia tapahtuu usein, ryhmitettäisiin punaisella. Jos voimme oppia tästä enemmän, voimme ratkaista ongelmat", kuvernööri sanoi.

Hän lisäsi myös, että riskikartta saattaa valmistua ensi viikon aikana. Tai jos mahdollista, poliisi- tai kunnanajoneuvot voidaan sijoittaa riskipisteisiin ja sytyttää valot ja ilmoittaa kuljettajille mahdollisesta nopeuden hidastamisesta, jotta kuljettajia voidaan aluksi varoittaa ja ongelmat ratkaista.

Kuva: INN News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.