Khao Sam Muk apinaruoan myyjät pyytävät turisteja olemaan huolissaan apinarokosta, koska myynti laskee

Mueangin alue, Chonburi -

  Khao Sam Muk -vuoren apinaruokakauppiaat ovat pyytäneet turisteja olemaan huolissaan apinarokosta, sillä heidän mukaansa heidän myyntinsä on laskenut lähes 90 prosenttia. 

Tiistaina, 31. toukokuuta, paikalliset tiedotusvälineet raportoivat tylsästä matkailutunnelmasta Khao Sam Muk -vuorella Saensukin osa-alueella, Mueangin alueella, Chonburissa, oletettavasti johtuen apinarokon pelosta, jonka joidenkin mielestä oli levinnyt vuorella asuvista apinoista. huolimatta siitä, että Chonburi Pulic Relations ei ole vielä raportoinut yhtään apinarokkotartuntatapausta Thaimaassa ja että muissa maissa raportoidut apinarokkotapaukset eivät näyttäneet olevan peräisin todellisista apinoista.

Heidän mukaansa pelko vaikuttaa kuitenkin jo joihinkin paikallisiin apinaruokamyyjiin.

Yksi naispuolinen paikallinen apinaruokamyyjä paikalla Khao Sam Muk (nimeä ja ikää ei ilmoiteta) kertoi paikalliselle medialle, että Khao Sam Muk oli yleensä yksi tärkeimmistä turistinähtävyyksistä, joille turistit tulevat ruokkimaan apinoita käytyään Bang Saen Beachillä. Mutta nyt useimmat turistit olivat poissa, oletettavasti apinarokon pelon vuoksi, myyjä sanoi. Hän pyysi turisteja palaamaan ja olemaan huolissaan taudista, koska hänen myyntinsä oli laskenut lähes 90 prosenttia viime viikolla. Hän muistutti yleisöä, ettei ainuttakaan apinarokkotapausta ollut löydetty suoraan Thaimaasta.

”Älä ole huolissasi taudista, sillä tartuntailmoituksia ei vielä ole. Khao Sam Mukin apinat ovat pieniä, ystävällisiä ja sairauksia vapaita", myyjä sanoi.  

Hän pyysi myös asianomaisia ​​viranomaisia ​​valistamaan ihmisiä taudista hälventämään heidän epäilyksiään, koska apinat voivat nälkäistä ilman turisteja. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.