Chadchart Sittipunt esittelee työkomiteansa nimitettyään virallisesti Bangkokin kuvernööriksi

Bangkok -

Vasta valittu Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt esitteli työryhmänsä ja neljä apulaiskuvernööriä ensimmäisellä virallisella päivällään kuvernöörinä eilen 1. kesäkuuta.

Kuvernööri paljasti työkomiteansa rennosti kaupungintalon puutarhan edessä eilen iltapäivällä saatuaan Vaalilautakunnalta (EY) virallisen todistuksen 17. kuvernööriksi.

Bangkokin hallituksen virkamiehiä kuultiin hurraavan ja taputtavan Chadchartia, kun tämä saapui kaupungintalolle. Sitten hän tervehti heitä ja sanoi lehdistölle tuntevansa olevansa lämpimästi tervetullut "kollegoilleen".

Neljä varapääjohtajaa ovat (1.) Assoc. Prof. Wisanu Subsompon, Chulalongkornin yliopiston tekniikan tiedekunnan rakennustekniikan osaston apulaisprofessori; (2.) Jakkapan Piew-Ngam, entinen varakuvernööri Aswin Kwanmuengin edellisessä komiteassa; (3.) Assoc. Prof. Dr. Tavida Kamolvej, valtiotieteellisen tiedekunnan akateemisten asioiden dekaani, Thammasat University; ja (4.) Sanon Wangsrangboon, 33-vuotias aktivisti, joka oli taistellut ruohonjuuritason puolesta pääkaupungissa.

Kuvernöörin neuvottelukuntaan kuuluu (1.) Torsak Chotimongkol puheenjohtajana; (2.) Asst. Professori Dr. Kessara Thanyalakpark, Chulalongkornin yliopiston koulutus- ja varainhankintajohtaja; (3.) kenraali Niphat Thonglek, entinen puolustusministeriön kansliapäällikkö; (4.) Ilmailupäällikkö marsalkka Anutara Chittinan, MD., Thaimaan kuninkaallisen lääkärikorkeakoulun presidentti; (5.) poliisikenraali Adit Ngamjitsuksri, turistipoliisiosaston päällikkö; (6.) tohtori Wilawan Thammachat, Chatuchakin piirin entinen neuvonantaja, Pheu Thai -puolue; (7.) Atthaset Petchmeesri, Chadchartin esivalittu työryhmän jäsen ja salaojitusasiantuntija; (8.) Panumas Sukumporn, vammaisten kehittämissäätiön avustaja; ja (9.) Pornprom Wikitset, Chadchartin esivalittu työryhmän jäsen ja ympäristönsuojelija.

Phimuk Simaroj, Thai Rak Thai -puolueen entinen kansanedustaja, nimitettiin pääsihteeriksi. Ääni-TV:n toimittaja Aekvarunyoo Amrapal, Jirat Mawai kaupunkisuunnittelu- ja kehityskeskuksesta, Sitichai Arunyakanon ja Sani Jiuchinda ovat apulaispääsihteeriä.

Kuva: INN News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.