Pattayan poliisi tarkastaa Walking Streetin viihdepaikat uudelleen avaamisen ensimmäisenä päivänä muistuttaakseen operaattoreita säännöistä

Walking Street, Pattaya -

Joukko Pattayan poliiseja tarkasteli Walking Streetin viihdepaikat virallisen laillisen uudelleen avaamisen ensimmäisenä päivänä 1. kesäkuuta muistuttaakseen toimijoita säännöistä.

Eilen, keskiviikkona 1. kesäkuuta, oli Pattayan ja muiden vihreiden ja sinisten vyöhykkeiden viihdepaikkojen laillisen uudelleen avaamisen ensimmäinen päivä sen jälkeen, kun ne suljettiin ja muutettiin ravintoloksi huhtikuussa 2021.


Poliisijoukko, jota johti kenraalimajuri Surachit Chingnawan, provinssin poliisialueen 2 apulaiskomentaja ja asiaankuuluvat lainvalvontaviranomaiset, nähtiin partioivan Walking Streetillä ja vierailevan jokaisessa aktiivisessa viihdepaikassa muistuttamaan omistajia ja työntekijöitä noudattamaan poliisin asettamia sääntöjä. Covid-19-tilanteen keskus tai CCSA.


Joihinkin sääntöihin kuuluu sulkeminen keskiyöllä, konttien jakamisen välttäminen, ATK-testin antaminen henkilökunnalle, rikostentorjuntalupa ja väkivaltaisten kohtaamisen välttäminen turistien kanssa. Upseeri Surachit toisti, että kaikkien operaattoreiden on suljettava tapahtumapaikkansa keskiyöllä.


Upseeri Surachit oli kuulemma tyytyväinen toimijoiden yhteistyöhön. Hän halusi yritysten jatkavan talouden ajamista.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.