Kanadalais-venäläinen epäilty pidätettiin Mae Hong Sonissa paikalliseen pankkiin murtautumisesta ja omaisuuden vahingoittamisesta

Mae Hong Son –

Kanadalais-venäläinen pidätettiin, koska hän murtautui Bangkokin pankkiin Pain alueella Mae Hong Sonin maakunnassa, rikkoi lasia ja tuhosi pankin omaisuutta keskiviikkoiltana 1. kesäkuuta.

Pidätys seurasi Bangkok Bankin virkailijan Suthiporn Boontankanin kantelua, joka ilmoitti Mae Hong Sonin maakunnan poliisille, että ulkomaalainen miespuolinen, joka myöhemmin tunnistettiin Kent Douglasiksi, oli tunkeutunut konttoriin 1. kesäkuuta klo 7. . ennen sen ominaisuuksien tuhoamista, mukaan lukien karkaistut lasiovet, turvalasiseinät, kolme tietokonenäyttöä, yksi tietokone, 14 sarjaa pöytäseinämiä ja yksi tulostin.

Esitutkinta johti ulkomaalaisen epäillyn tunnistamiseen. Poliisin alustavissa etsinnöissä löydettiin noin 25 kiveä, jotka olivat samanlaisia ​​kuin tapahtumapaikalta löytyneet lasin rikkomiseksi. Hänen Kanadan passiaan tutkittaessa havaittiin, että herra Meadesin viisumi päättyi 19. maaliskuuta 2022 ja että hänen kerrottiin jääneen oleskelun yli lähes kuukauden.

Aluksi kanadalais-venäläistä epäiltyä syytettiin oleskelun ylittämisestä, yöllisestä hyökkäyksestä ja omaisuusvahingon aiheuttamisesta, ja hänet pidätettiin oikeudenkäyntiä varten. Ei ollut tiedossa, oliko herra Meadella asianajaja tai mikä oli väitetyn toimenpiteen tarkoitus pankkia kohtaan.

Kuva: Chiang Mai News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.