PÄIVITYS: Poliisi, joka pidätti 56-vuotiaan Sri Racha -naisen yhden kannabiskasvin hallussapidosta, nainen vapautettiin vankilasta

Sri Racha, Chonburi -

  Neljä poliisia siirrettiin, ja he joutuivat todennäköisesti tutkimaan erityiskomiteaa pidätettyään 56-vuotiaan naisen vuokrahuoneestaan ​​yhden kannabiskasvin hallussapidosta. Nainen sai väliaikaisen takuita ja vapautettiin vankilasta. 

Edellinen tarinamme:

Sri Rachan poliisi pidätti 56-vuotiaan naisen ja vangitsi sen yhdeksi päiväksi yhden kannabiskasvin hallussapidosta väitetysti lääketieteellisiin tarkoituksiin. Hänen 55-vuotiaan miehensä kerrottiin tarvittavan lainaa rahaa pelastaakseen hänet.

Päivitetty tarina:

Eilen, 31. toukokuuta, Pol. Kenraalimajuri Chaipotjan Suwannarak, poliisialueen XNUMX tiedottaja, paljasti, että neljän poliisin komentaja oli aiemmin ohjeistanut kaikkia virkamiehiä käyttämään oikeuskäytäntöä ja kompromisseja lain täytäntöönpanossa, erityisesti marihuanan osalta, koska lakeja myöhemmin tässä kuussa muutetaan. Neljä poliisia kuitenkin rikkoivat tätä määräystä, joten heidät siirrettiin Sri Rachan poliisiasemalta Chonburin provinssin poliisiasemalle vanhemman upseerin valvonnassa odottamaan erityiskomitean mahdollista tutkimusta toistaiseksi. .

- Pidätetty 56-vuotias nainen sai eilen 3. toukokuuta kello 31 väliaikaisen takuita, kun syyttäjä luopui syytteestä, mutta hänen piti ilmoittautua oikeuteen 18. Hän tapasi uudelleen 55-vuotiaan aviomiehensä kanssa ja kiitti Chonburin kansanedustajaa Kwanlert Panichmatia tämän myötätunnosta. 

TPN huomauttaa, että voit lukea lisää muuttuvista marihuanalakeista täältä 8. kesäkuuta voimaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.