Pattayalla pidätetty skotlantilainen mies on ollut etsintäkuulutettuna vuodesta 2014, koska hänellä oli säädyllisiä kuvia alaikäisistä.

Pattaya, Thaimaa-

  Lanarkshiresta kotoisin oleva 46-vuotias William Dempster pidätettiin Pattayalla, kun hän oli ollut paennut Skotlannin lainvalvontaviranomaisia ​​vuodesta 2014 lähtien. sanoo Skotlannin poliisi.

William Dempster tuomittiin sopimattomien lasten kuvien ottamisesta toukokuussa 2014, ja hän pakeni Yhdistyneestä kuningaskunnasta ennen kuin hänet tuomittiin, ja hänen uskottiin matkustaneen Thaimaahan.

Skotlannin poliisi, National Crime Agency ja Thaimaan kuninkaallinen poliisi ovat etsineet Dempsteriä yli 8 vuoden ajan, ja hänet löydettiin ja pidätettiin Pattayassa eilen 31. toukokuuta 2022.

Mr. Dempster luovutetaan Skotlantiin, jotta hän kohtaa tuomionsa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/